Tvoj unutrasnji glas ti vice:”UZ TEBE SAM SVAKI DAN I ZNAM DA NISI SRECNA!”

Tvoj unutrasnji glas ti vice:”UZ TEBE SAM SVAKI DAN I ZNAM DA NISI SRECNA!”

5. Marta 2019 Off By Jovana

Hej zeno probudi se! Tu sam, deo sam tebe i vidim svaki dan tvoju tugu, nisi srecna, daleko si od toga. Prvo sam tiho pokusala da te dozovem, pokusala sam da te trgnem iz tog beznadja u koje si upala, ali vidim da ne vredi, ne reagujes. Sada vicem, dozivam te, pokusavam da ti pokazem koliko gresis. Ti si se zarobila i ne vidis dalje od te boli koja te muci. Ti ne vidis svet oko sebe, a postoji veruj mi. Nije takav, nije tako taman. Ti si se predugo zarobila u model zivota koji nije za tebe. Veruj mi da nije, ja to znam najbolje. Ti imas svoje snove i ciljeve, ali si ih zakljucala i ne das da te vode. Oni postoje i dobri su za tebe veruj mi da jesu.

Mozes ih i dalje ostvariti, ali moras da se oslobodis tog straha u sebi. Zivot je pun uspona i padova, dozivela si pad, i to je za ljude, sada se trgni. Mozes ti to. Bori se za svoja uverenja, bori se za svoje snove, mozes da ih ostvaris, znam da mozes. Veruj u sebe i znam da ti to mozes, ako samo se potrudis i ponovo dopustis sebi da verujes u svoje snove.

Ti nisi sigurna draga moja, ti se tesis laznom sigurnoscu, a to ti je mnogo gore o tog straha koji te muci. Verovatno ce tvoje promene koje moras da uradis da bi skinula tu tugu sa svojih ledja ukljuciti i sklanjanje nekih ljudi iz tvog zivota, ali budi jaka, pomisli malo na sebe i na svoju srecu, ucini to zbog sebe.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2