Trenutno najveći naš ponos su NAŠI MEDICINSKI RADNICI!

Trenutno najveći naš ponos su NAŠI MEDICINSKI RADNICI!

22. Marta 2020 Off By Jovana

Širom evrope vlada jedan veoma opasan, ali i nevidljiv neprijatelj. Zove se Corona virus i zbog istog narod je veoma uplašen.

Pre svega molimo vas i mi BEZ PANIKE! Pridržavajte se saveta koji su nam svima već dobro poznati i ostanite u svojim domovima.

U borbi protiv ovog okrutnog neprijatelja moramo biti pre svega složni. To što će se možda pojedinci praviti pametni i raditi stvari na svoju ruku a koja krše pravila nista nam dobro neće doneti. Moramo biti za primer da bi sačuvali svoj život, ali i život drugih.

Pre svega veliku zahvalnost i postovanje zaslužuju nasi medicinski radnici. Naše medicinske sestre i doktori koji svakodnevno izlažu svoj život opasnosti kako bi nama pomogli. Znate li vi koliko je svaki njihov radni dan naporan i pun straha. Oni su konstantno izloženi i opet ne odustaju. Oni su heroji koji neustrašivo se bore za nas. Oni su ti koji svoje živote stavljaju svakodnevno na kocku da bi spasili život svog stanovništva.

Pa koliko treba da budemo neljudi pa da to ne postujemo. Zar je tesko da se pridržavamo pravila i tako omogućimo da ova agonija što pre prodje.

Znate ti medicinski radnici su svakodnevno izloženi virusu. Mi treba da se molimo za njih i njihove živote. Treba da im dajemo podršku ne samo aplauzom pre policijske vežbe, već non stop. Najlakše je praviti se da nam niko ništa ne može, pa ni ovaj virus i šepuriti se po ulici. Pitajte se gde sve to vodi? Taj medicinski radnik že opet biti tu ko god da je u pitanju, ali da li je nečija bahatost vredna njihovog života?

Bez njih ne bismo opstali, a sa svakim kršenjem pravila ugrožavamo i njihove živote. Nekima je već potrebna pomoć, pa ne moramo i mi još više da rizikujemo.

Nastavak na sledećoj stanici…

Stranice: 1 2