Trebao mi je  HEROJ pa sam to i postala…

Trebao mi je HEROJ pa sam to i postala…

9. Marta 2018 Off By Luca

Bilo mi je tesko.

Bila sam unistena i bila sam na dnu i bolelo me je vise nego sto me je ikada ista bolelo.Osecala sam se kao da sam sama i kao da u mom zivotu nema nikoga ko moze da me razume,ko moze da mi dodje i da ostane.

Bila sam unistena i mislila sam da necu nikada vise  biti ona stara,i trebao mi je heroj,trebao mi je neko na koga  mogu da se oslonim.

Neko kome mogu da verujem i neko ko mi nece otici,ali takvog nisam imala.

Samo sam se nadala da si ti  vredan toga.Samo sam se nadala da neces biti kao svi ostali i da mogu da ti verujem ali dokazao si suprotno.

Mislila sam da si  heroj a ti si kukavica.Mislila sam da si  hrabar a ti se povlacis onda kada je najteze.Ja ne volim takve ljude,a posebno ne takve muskarce.Ja nisam takva i to nije to.

I zato sam i odlucila da odem i da ostavim sve sto sam ikada imala.Da krenem iz pocetka  i da se borim kao lavica jer je to  jedino sto mi je ostalo.

To je jedina opcija koju sam imala   i iskoristila sam je.

Trebao mi je    heroj i postala sam svoj licni heroj  i zena koja se sama bori i ne odustaje i ona koja sama ide kroz zivot i kome god da sam se  obratila kao  da sam zidovima pricala.

Povredili su me i razocarali su me pa sam dosla u fazu da svima  na svetu    imam samo da porucim da sam mnogo jaca nego sto se svima vama cini i nego sto izgledam…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2