TREBAĆE TI OPREZ: MAGIČNA KARTA koju izabereš otkriva šta te NEGATIVNO očekuje!

TREBAĆE TI OPREZ: MAGIČNA KARTA koju izabereš otkriva šta te NEGATIVNO očekuje!

17. listopada 2020 Off By PLEOMAX23

Magične karte mogu da nam otkriju buduća dešavanja. A one isto tako mogu da nas i upozore…

AKO STE IZABRALI PRVU MAGIČNU KARTU:

Postoji nešto u čemu ste vi oduvek grešili. A vi ste oduvek grešili u tome što ste vaše poverenje olako poklanjali drugim ljudima. Vas je to mnogo puta do sada koštalo, ali vi i dalje iz nekog razloga verujete da su drugi ljudi poput vas i zbog toga im poklanjate poverenje. Međutim, vi zaista tokom narednog perioda ne trebate nikome verovati. A vi nikome ne trebate verovati zbog toga što ćete shvatiti da neke osobe do kojih vam je mnogo stalo ne zaslužuju vaše poverenje. Upravo će osobe kojima najviše verujete učiniti neke stvari zbog kojih će vam biti teško. Jedno je sigurno, a to je da će vama neka dešavanja prosto otvoriti oči.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGU MAGIČNU KARTU:

Vama će tokom narednog perioda trebati oprez zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Naime, vi ćete tokom narednog perioda upoznati jednu osobu koja će na vas ostaviti veoma lep utisak. Vi ćete tu osobu upoznati sasvim slučajno i to na jednom mestu na kojem ćete se potpuno slučajno zateći i vi ćete tu osobu poželeti kraj sebe.

A vi ćete ne zadugo posle tog susreta shvatiti da ste i vi ostavili veoma lep utisak na tu osobu, jer će ona početi da se bori za vaše poverenje. Istina je da će se vama ukazati prilika za početak ljubavne priče sa tom osobom, ali vi tu priliku zaista ne biste trebali iskoristiti. Vas ta osoba prosto neće biti dostojna i ako sa njom započnete vezu, onda ćete u toj vezi jako mnogo problema i razloga za tugu imati. Vi hoćete imati priliku za ljubavni početak, ali tu priliku ne trebate iskoristiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2