TOKOM DANA: STRELCEVI budite spremni na malo iznenadjenje , vasa dobrota ce biti konacno nagradjena.

TOKOM DANA: STRELCEVI budite spremni na malo iznenadjenje , vasa dobrota ce biti konacno nagradjena.

4. svibnja 2021 0 By luca

OVAN

Dragi ovnovi, mnoge osobe zele da vas promene, ali vi to nikome ne trebate dopustiti. Vi zapravo trebate ostati isti i trebate se ponasati onako kao sto ste se oduvek ponasali. Ocigledno da mnogim osobama smeta vasa velika hrabrost i potpuna nezavisnost.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BIK

Dragi bikovi, vama su svakako promene u zivotu potrebne. Vama su zapravo promene neophodne. Vi nesto morate promeniti u vasem zivotu kako bi se izborili za srecu, a vi bi pre svega trebali razmisliti o promeni zaposlenja. Vi trebate promeniti posao, jer posao koga obavljate zaista nije za vas.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je veoma miran dan tokom kojeg vas ne ocekuju neka posebno bitna desavanja. Pred vama je dan ispunjen mirom i vama ce se pruziti prilika da dobro razmislite o nekim vasim buducim potezima, a vi to trebate i uciniti.

RAK

Dragi rakovi, jednoj osobi se dopadate, ali ta osoba nikako da skupi hrabrosti i da vam to otvoreno prizna. Vi zapravo tu osobu vidjate skoro pa svakog dana, a nju cak smatrate i prijateljom. Ako obratite paznju na postupke osoba iz vaseg okruzenja, onda cete sasvim sigurno shvatiti o kojoj osobi je rec.

LAV

Dragi lavovi, vi danas ne trebate da rizikujete ni sa kakvim odlukama. Zapravo je pred vama dan tokom kojeg ce vam malo toga polaziti za rukom i zbog toga trebate biti izuzetno oprezni. A vi se posebno danas ne trebate upustati ni u kakve rasprave sa vasim dragim osobama.

DEVICA

Drage device, desavanja koja vas ocekuju u danu pred vama ce vas iznenaditi, ali na jedan veoma lep nacin. Naime, vas danas mnogo lepih trenutaka ocekuje, a vama ce posebno danas mnogo znaciti jedan manji novcani dobitak. Upravo ce vas on oduseviti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2