Tokom dana Skorpiju nesto ostavlja bez teksta.

Tokom dana Skorpiju nesto ostavlja bez teksta.

19. Juli 2022 Aus Von Luca

 

VAGA

Drage vage, vas će danas čuvati zvezde i zbog toga ništa neće moći da vam pokvari raspoloženje. Posle jako dugo vremena pred vama je dan koji vam neće doneti brige i probleme. Vas danas čekaju samo razlozi za sreću.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vas će danas nešto aposlutno ostaviti bez teksta. Naime, vi ćete se danas sasvim slučajno zateći na jednom mestu, a na tom mestu ćete sresti osobu koja će na vas ostaviti neverovatno lep utisak. Vas danas očekuje nešto što će vas potpuno iznenaditi.

STRELAC

Dragi strelci, ako želite da rešite probleme koje imate na planu vaše veze, onda svakako trebate nekada preći preko vašeg ponosa. Vama zapravo vaš partner mnogo više štete nego koristi donosi, a vi nikako to da shvatite.

JARAC

Dragi jarčevi, ako planirate da donesete neke odluke, onda to svakako trebate učiniti u danu pred vama. Vama će zapravo danas sve pogodovati zahvaljujući položaju planeta. Za vas će danas aposlutno sve biti moguće i lako dostižno.

PROCITAJ:

Strelac i Jarac pametni ljudi ih obozavaju a samo budala moze sebi dozvoliti da ih izgubi.

VODOLIJA

Drage vodolije, dešavanja koja vas očekuju danas će vas iznenaditi, ali na veoma lep način. Prvo će vaš partner danas učiniti nešto što vam je već odavno obećao, a vi ćete posle toga konačno uspeti da postignete kompromise sa nekim vašim dragim osobama.

RIBE

Drage ribe, vi ćete ceo dan provesti u veoma lepom raspoloženju. Vas danas očekuju brojna lepa dešavanja i to na mnogim planovima vašeg života. Vas će danas čuvati zvezde, a takođe će vas svuda pratiti njihova velika sreća. Vi bi se trebale potruditi da dan pred vama iskoristite što je moguće više.

Seiten: 1 2