Tokom dana Skorpiju nesto ostavlja bez teksta.

Tokom dana Skorpiju nesto ostavlja bez teksta.

19. Juli 2022 Aus Von Luca

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je veoma zanimljiv dan tokom kojeg će vam se dešavati veoma lepe stvari. Vas danas naručito mnogo pozitivnih i lepih dešavanja očekuje na planu ljubavi vašeg života. Vi ćete biti veoma lepo raspoloženi.

BIK

Dragi bikovi, dan pred vama će obeležiti dešavanja zbog kojih će vam biti teško. Prvo će vas iznenaditi neočekivane poslovne obaveze, pa vas posle toga očekuje postupak vašeg partnera koji vam se ni malo neće dopasti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama je odmor i više nego potreban, a vi ćete priliku da se odmorite imati u danu pred vama. Vas danas ne očekuju nikakva bitnija dešavanja i baš zbog toga ćete moći da iskoristite dan onako kako vam to najviše bude odgovaralo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vas danas očekuju jako interesantna dešavanja. Pre svega ćete mnogo vremena provesti u društvu vaših dragih osoba što će vam svakako mnogo značiti, a isto tako će vam vaš partner danas na jedan lep način dokazati svoju ljubav.

LAV

Dragi lavovi, vi grešite u jednom, a vi grešite u tome što imate neograničeno poverenje u vašu voljenu osobu. Zapravo vaš partner nije iskren prema vama onoliko koliko vi to smatrate. Vaš partner neke važne stvari skriva od vas, a vi se trebate potruditi kako bi saznali o čemu je tačno reč.

PROCITAJ:

Strelac i Jarac pametni ljudi ih obozavaju a samo budala moze sebi dozvoliti da ih izgubi.

DEVICA

Drage device, vi nećete moći da budete zadovoljne sa onim što vas očekuje danas. Vi nećete moći da budete zadovoljne zbog toga što vas problemi danas očekuju i to veliki na planu ljubavi vašeg života.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2