Tokom dana Devica nervozna, a vagi si potrebne promene.

Tokom dana Devica nervozna, a vagi si potrebne promene.

24. Aprila 2022 Off By Luca

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je dan kao stvoren za donosenje odluka. Vama ce zvezde biti naklonjene i zbog toga ako planirate da donesete neke odluke onda je to najbolje da ucinite danas. Vama ce mnogo toga polaziti za rukom i vas nikakva negativna desavanja ne ocekuju.

BIK

Dragi bikovi, vi morate poceti razmisljate na neki mnogo pozitivniji nacin. Ako zelite da se vas zivot promeni na bolje onda morate pokazati mnogo vecu pozitivnost. U vas kao da se uvukao neki strah pa zbog toga uopste ne verujete u sopstvene sposobnosti. A vi zapravo nikakvih razloga nemate da sumnjate u sebe.

procitaj:

HOROSKOP VAŽNIH DEŠAVANJA: Ove znakove će nešto IZNENADITI!

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas partner se nece promeniti sve dok se vi tako brizno ponasate prema njemu. Vi se prema partneru ophodite na jedan zaista divan nacin, ali on sve to koristi na jedan negativan nacin. Vi od partnera trebate zahtevati promenu.

RAK

Dragi rakovi, desavanja koja vas ocekuju danas ce kod vas izazvati podeljena osecanja. Vas problemi ocekuju na poslu, ali vas isto tako danas ocekuje i manji novcani dobitak koji ce vam mnogo znaciti. Pred vama je veoma turbulentan dan tokom kojeg vam nece biti dosadno ni na trenutak.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Dragi lavovi, vas danas ocekuju samo razlozi za srecu, a oni vas ocekuju skoro pa na svim planovima vaseg zivota. Vi cete na poslu uspeti da se izborite za manji uspeh, a vi cete isto tako uspeti da resite neke velike ljubavne probleme.  Upravo zbog svega toga cete dan provesti u divnom raspolozenju.

DEVICA

 

Drage device, pred vama je veoma tezak dan tokom kojeg vam nece biti ni malo lako. Problemi i to veliki vas ocekuju na vecini planova vaseg zivota. Vas na poslu ocekuju nesuglasice sa vasim kolegama, a na planu ljubavi vas ocekuje postupak vaseg partnera koji vam se nece dopasti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2