Tokom dana Devica ima priliku za ponovni ljubavni pocetak.

Tokom dana Devica ima priliku za ponovni ljubavni pocetak.

1. Juli 2022 Aus Von Luca

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je turbuletnan dan tokom kojeg ćete imati razloga kako za sreću, tako i za nervozu. Vi ćete mnogo razloga za nervozu imati zbog nekih postupaka vaših kolega, kao i zbog nekih problema na poslu. Međutim, vaš partner će danas učiniti nešto sa čim će vam popraviti raspoženje.

BIK

Dragi bikovi, vi morate biti jako oprezni tokom narednog perioda. Naime, vama će naredni period doneti mnogo negativnih dešavanja i to na mnogim planovima vašeg života. Prvo vas očekuju veliki problemi na poslu, pa vas posle toga očekuju i problemi na planu ljubavi. Vi trebate povesti računa o vašim postupcima.

procitaj:

CIGANSKI HOROSKOP ZA MESEC JULI : Nekoga čeka početak veze!

BLIZANCI

Dragi blizanci, vaš partner je učinio nešto pre određenog vremena sa čim se uopšte ne ponosi, a njemu nedostaje hrabrosti kako bi vam saopštio o čemu je tačno reč. Međutim, vi svakako trebate od voljene osobe zahtevati pravu istinu, jer ne trebate život živeti u zabludi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će zvezde danas biti naklonjene i zbog toga vas očekuju samo divna dešavanja i to na mnogim planovima vašeg života. Zaista je pred vama jedan od lepših dana u poslednje vreme tokom kojeg će vam sve pogodavati i tokom kojeg će vam sve polaziti za rukom.

LAV

Dragi lavovi, vi već duži vremenski period vaš novac trošite i suviše olako, a zbog toga biste mogli imati finansijskih poteškoća. Potrebno je da povedete računa o vašim troškovima, a isto tako je potrebno da pokažete i mnogo veću količinu opreza na poslu.

DEVICA

Drage device, vama će naredni period doneti neka dešavanja o kojima vi sada ne možete ni razmišljati. Naime, vama će se tokom narednog perioda pružiti prilika da ponovo započnete vezu sa bivšim partnerom. Vas ta osoba nije zaboravila i ona će ponovo početi da se bori za vaše poverenje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2