Ti nisi nista znao o zeni koja je o tebi znala sve…

Ti nisi nista znao o zeni koja je o tebi znala sve…

13. Marta 2018 Off By Luca

Nekome das sve pa cak i ono sto nemas.Nekome das ceo svet i svoj svet i svoj zivot zbog njega promenis a on ti to vrati tako sto ti dokaze da mu nikada nisi  bila  zaista bitna.

Promenis se zbog nekoga a ovamo zelis da te  taj neko voli i to ti je jedino sto ti je vazno a on ti ledja okrene i pravi se da ne postojis i nece da ti da svoje srce i svoju dusu i kasno shvatis da si pogresnu osobu voleo.

Nekome si dao sve sto si imao a on tebi tako malo ili skoro pa nista i  normalno je da patis i da budes razocaran jer si dao nekome sve ko nije zasluzio ni ono osnovno.

Mora da te zaboli i nikada nece i ne moze biti lako kada shvatis da si jednom muskarcu dala sve sto si mogla da mu das i da si napamet naucila sve o njemu,svaku sitnicu i znas  i  sta voli i cega se plasi,i sta mrzi i od cega bezi a on jedva da moze da ti se seti imena ili te pomesa sa nekom drugom koja za njega nije uradila ni mali deo onoga sto ti jes.

Mora da te zaboli i nikada nece ni prestati kada znas da si nekome ko je tebi sve jedno veliko nista i da tako malo mari za tebe i za sve do cega ti je stalo.

Mora da zaboli jer je on centar tvog sveta a ti njemu jedno veliko nista.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2