Ti nikada neces znati da ja tesko zaspim bez TVOJE PORUKE!

Ti nikada neces znati da ja tesko zaspim bez TVOJE PORUKE!

30. März 2018 Aus Von Luca

Boli me.BOLI ME DUSA.

Boli me secanja na  nas,i boli me ova pesma koju slusam.

Boli me sekund bez tebe i bole me sve ove godine bez nas.ALI ti to nikad neces znati,ti to nikad neces saznati jer to nije tvoja stvar.Tebi nije stalo i ma sta ja da uradila,nece ni  biti.Tebi nije stalo,ti si krenuo dalje,ti si zaboravio i preboleo si.Ti  imas nju koja je sve ono sto ja nisam bila.

Sebicna i lazljiva ali ti je opet bolja od mene.I nije kao ja,ni lepa nije kao ja,i znam o cemu pricam,ali opet ti je od mene bolja i ja vise nemam cemu da se nadam i nemam u sta da verujem,jer ti imas samo nju a ja imam samo ljubav u srcu koja nece da me pusti da disem i da zivim na miru,ljubav koju skoro deceniju   nosim u sebi ali tebe  nije briga.

Ti si jedini kog sam ikad volela.Ti si jedini kojeg sam ikad kraj sebe imala i pozelela.I svi su drugi tako jadni i tako jeftini i sve ih mrzim,a oni su me voleli.Voleo me je svaki osim tebe i svaki osim tebe mi je dao srce na dlanu,samo ti ne.Voleo me je svaki osim  tebe i zeleo da kraj njega ostarim,a ja sam kao poslednja glupaca na ovom svetu jedino tebe  htela.

Tebe,koji si lazljivi skot koji je stvoren da voli samo jednu osobu na svetu.Samog sebe.

Ti si sve ono sto sam ikad zelela a jedino si sto mi zapravo nikad nije  trebalo.DA MI SE BOG DO nikad nisi ni desio,ja bih sad bila srecna zena.Mili moj…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2