TEST LICNOSTI! Slika koju izaberes ”GOVORI” mnogo o tebi, otkriva sve o tvojoj licnosti,o tvom  razmisljaju, o tvojim snovima!

TEST LICNOSTI! Slika koju izaberes ”GOVORI” mnogo o tebi, otkriva sve o tvojoj licnosti,o tvom razmisljaju, o tvojim snovima!

20. Marta 2018 Off By Anđelko

Svaka osoba je jedinstvena, jedinstveno je nase ponasanje, kao i nase razmisljanje…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

SLIKA 1.

 

Osoba ste koja se uopste ne obzire na komentare drugih ljudi, upravo ste osoba koja uvek sve cini i radi sta zeli, bas onako kako hoce.

Nije vam vazno sta ce neke druge osobe reci o vama, jer vam je bitno samo da sebi stvorite srecu.

Misljenja ste da ce komentara biti uvek ma sta da mi cinili, a da uvek treba razmisljati samostalno i ne dozvoliti nikome da se ”mesa” u nas zivot.

Vas nacin razmisljanja je  veoma jedinstven kao i vi sami sto ste jedinstveni.

Sto se tice vasih snova, razmisljate veoma optimisticno i to je toliko lako primetiti kod vas.

Vasi snovi uvek predstavljalju nesto ”posebno” nesto sto je veoma tesko ostvariti, ali vi sebi nikada ne ”zadajete” male ciljeve, nego su vam ciljevi uvek veliki.

Osoba ste koja veruju u sebe, u svoje sposobnosti i koja veruje u sve ono sto cini, neverovatno samopouzdanje vi posedujete.

Vi ste osoba koja se skoro pa nikada ne menja, osoba koja je navikla da razmislja samostalno i da  cini sve sto zeli, pa u velikom broju slucajeva takvo razmisljanje vam donese dosta pozitivnog. Osoba ste koja se ne plasi ukazanih prilika, nego ste osoba koja te prilike koristi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3