TEBE sam JEDVA PREZIVELA, zato se sada PLASIM NOVIH EMOCIJA i nove LJUBAVI!

TEBE sam JEDVA PREZIVELA, zato se sada PLASIM NOVIH EMOCIJA i nove LJUBAVI!

5. Aprila 2020 Off By Dejana

Meni su posle nas  ostale samo suze.Samo bol i samo kajanje i nista vise.

Meni su posle nas ostali oziljci na dusi koji vise nikad nece prestati da me bole i da me  secaju na to koliko sam slepa i naivna bila.

Volela sam te i to je istina. To je ono najbolje sto mi se ikad desilo jer sam time shvatila koliko  je lepo voleti ali isto tako… To je ono najgore sto sam ikad mogla da zamislim da ce mi se desiti.

Ja sam tebi dala svoju  ljubav  a ti meni samo bol. Ja sam tebi dala svoje emocije, a ti meni samo tugu i nista drugo.

Nisi  zeleo nista sa  mnom. Nisi zeleo ni ljubav ni emociju ni osmeh. Nisi zeleo  bas nista a ja mislila da ces umeti da me volis i da me razumes.

To se nikad nije desilo i ja mislim da nikad i nece.

Nisi zeleo nista sa mnom a ja mislila da  ces jednom da shvatis da je to ljubav i da ces da pozelis da kraj mene ostanes do kraja zivota.

Ja sam ti bila samo broj.Jos  samo jedna u nizu onih koje si imao,  a ti si meni bio ljubav i pocetak i kraj i sve do cega mi je ikad bilo stalo.

Ja sam ti rekla da je ono sa tobom sto sam imala prava ljubav i ja  i dalje stojim  uz svoje reci. Nikad vise mislim da necu moci  nekog da volim ni upola kao tebe. Nikad vise ni ne zelim da se nekome dam kao sto sam se dala tebi. Prosto ne zelim jer ono sto sam imala sa tobom je ujedno bilo najlepse i najgore sto mi se ikad desilo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2