Taman te volela do neba:Ja necu LJUBITI USNE koje su pre mene ljubile nju!

Taman te volela do neba:Ja necu LJUBITI USNE koje su pre mene ljubile nju!

11. März 2018 Aus Von Luca

Umorna sam.

Umorna sam od toga da ti prastam,umorna sam od toga da te razumem i da se pravim da je sve u redu kada nista nije u redu.Umorna sam od toga da tebi budem sve ono sto nikome nisam a da ja tebi i to malo i da bi ti uvek jos i jos i vise i vise.Imam i ja prava na to da budem srecna,imam  i ja pravo na to da me neko voli,da mi pruzi ruku i kaze da je tu.

Nije stvar u tome da li te volim jer je to ocigledno i jer moja ljubav nije nesto sto ce za dan ili dva proci.Stvar je u tome sto sam nakon ovoliko  vremena shvatila da ti moje ljubavi nisi bio   vredan i da sam jednostavno samo previse ocekivala od nekog ko nije u stanju ni osnovno da pruzi.

Nije stvar u tome jesam li ja posle tebe pronasla mir vec to sto me boli  sto nisam uspela da t i kazem ne i sto sam ti dala toliko toga a ti nisi ni ono osnovno zasluzio.Ne moze da me boli  vise nego sto me boli sada kada znam da ti nakon svega sa nama ponovo imas i volis nju.

Ali  sve i da se kidam,sve i da mi je stalo kao sto nikada do sada nije bilo ja ti necu dat da mi dodjes nakon nje  pa da me ljubis usnama kojim si ljubio nju.

Necu i ne mogu i unapred mi se gadi sve u vezi sa tobom .

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2