TAJNA SRECE JE DA PRE SVEGA PRIHVATIS SEBE, BAS TAKVU KAKAVA JESI! Ovaj tekst ce ti pomoci da saznas kako…

TAJNA SRECE JE DA PRE SVEGA PRIHVATIS SEBE, BAS TAKVU KAKAVA JESI! Ovaj tekst ce ti pomoci da saznas kako…

3. veljače 2019 Off By Jovana

Najveci problem u zivotu jeste da prihvatis sebe bas onakvu kakva jesi, sa svim greskama, manama i pogresnim potezima u zivotu. Cesto osudjujemo i kritikujemo najvise sebe, ali ako uspete da prihvatite sami sebe u paketu sa svim manama i vrlinama onda ce te osetiti rasterecenost i neku vrstu mira. Tada vas kritike ljudi i zli komentari nece doticati, jer cete u sustini znati ko ste.

Da bi iskreno u svoj zivot prihvatili druge ljude budite svesni da morate prihvatiti sebe. Uradite sami za sebe stvari koje bi voleli da drugi cine za vas, oslonite se na sebe i svoju snagu, bas kao sto bi zeleli da se oslonite na prijatelja, partnera ili neku drugu dragu osobu.

Najpametnija stvar koju mozete cuti je: “Volite sebe da bi mogli zavoleti druge!”

To je jedna velika istina, najveca! Morate zavoleti sami sebe kako bi prizili ljubav drugima. Kada ne prihvatate sebe onakvu kakva jeste, vi bivate nesrecni i nezadovoljni svojim zivotom. Birate partnere  i cesto uskacete u pogresne veze samo da bi ste se sklonili sami od sebe, da ne bi osetili samocu i nemir kada ostanete sama sa sobom. Znate zasto? Zato sto ste sebi najveci kriticar, zato sto se bojite osudjivanja same sebe, zato sto u toj situaciji vi ne uzivate, vi se mucite raznim mislima.

Veoma je deprimirajuce kako vidite ljubavni odnos sa partnerom. Vi u vezi vidite i pocetak i kraj. To zna biti veoma deprimirajuce, jer se strasno bojite da ne ostanete ponovo sami. Ako se desi da vas partner ostavi ili shvatite da vas ne voli kako prica, vas obuzima tuga jer ostajete sami sa sobom ponovo, a niste prihvatili sami sebe, niste zavoleli ono sto jeste da bi sebi mogli pruziti podrsku!

Ako zelite da nastavite, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2