Tacno znaju sta hoce i uglavnom to i dobiju:To su zene koje se PAMTE i ostavljaju trag u svacijem zivotu!

Tacno znaju sta hoce i uglavnom to i dobiju:To su zene koje se PAMTE i ostavljaju trag u svacijem zivotu!

17. Aprila 2018 Off By Luca

Zena Skorpija je jedna od onih zena koje se pamte i koje se prepoznaju.One su prave lavice koje zivot nije mazio i koje su svasta nesto prosle i dozivele,  ali su iz svega izasle jace i kao pobednice.

Spremne su na mnogo toga i ubrajaju se u  grupu ljudi koje nikad nece dici ruke ma koliko tesko  bilo jer  su ponosne i tvrdoglave i jer su sposobne za mnogo  toga u zivotu.Radije ce puzati ali nikad nece biti  na kolenima i nikada nece za ljubav moliti nevazno koliko voleli osobu sa kojom su.

Skorpija je prava lavica u svakom smislu.One znaju na koji nacin da dobiju ono sto zele i uvek to rade  na pravedan i korektan nacin.Nikada nece nikoga povrediti kako bi  mogla ostvariti svoju srecu jer znaju da se sve u zivotu  vrati i da je karma  jaka stvar.

Onaj ko jednom bude sa zenom  rodjenom u ovom znaku on je uvek pamti i uvek je u drugima trazi jer ono sto muskarcu ova zena moze da pruzi zapravo moze retko koja druga. Ona je verna i iskrena i predana  a pri tome se smatra jednom od najboljih ljubavnica u Zodijaku.Ono sto ona moze da uradi  druge zene ne  mogu ni da zamisle i zato za nju kazu da je jedna,jedina i neponovljiva. Jako je tvrdoglva i ono sto ona zamisli to mora i da ostvari jer onda gubitak shvata kao svoj licni poraz.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2