Website-Icon JAKA ŽENA

Sudbina ovim znacima sprema nešto bitno, dok Raka čekaju odluke!

sudbina

Sudbina ovim znacima sprema nešto bitno, dok Raka čekaju odluke!

Pripadnici znaka Raka će bitne odluke morati da donesu tokom bliske budućnosti, dok je sudbina nešto značajno namenila Jarčevima…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će bliska budućnost pre svega doneti bitna dešavanja na planu ljubavi vašeg života, a ta dešavanja će biti vezana za osobu koju ste nedavno upoznali. Veoma lako bi se moglo desiti da vi započnete ljubavnu priču.

BIK

Dragi bikovi, vama je sudbina namenila nešto na šta čekate dugo vremena. Naime, vi ćete tokom bliske budućnosti upoznati jednu neverovatnu osobu. U vaš život će ući osoba koju dugo vremena tražite i vas će jedan susret ostaviti bez teksta.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će bliska budućnost doneti jako mnogo toga značajnog. A ona će vam pre svega doneti priliku za promenu zaposlenja. Vama će se na poslu ukazati prilika koju ćete vi veoma teško moći da propustite.

RAK

Dragi rakovi, veoma teške odluke su pred vama. Vi ćete tokom bliske budućnosti prvo morati da odlučite da li ćete otići od nekih osoba koje će vas razočarati, pa ćete posle toga morati da odlučite da li ćete vašem partneru ukazati još jednu priliku, jer će on učiniti nešto krajnje nepromišljeno.

LAV

Dragi lavovi, tokom bliske budućnosti vas pre svega očekuju uspesi. Sve će vama pogodovati i polaziti za rukom zahvaljujući položaju planeta koji će vam odgovarati. Bliska budućnost vam donosi jako mnogo toga dobrog.

DEVICA

Drage device, vama će bliska budućnost doneti kako tugu, tako i probleme. Vi ćete problema imati jako mnogo i to pre svega na poslu, dok vas razlozi za tugu očekuju zbog nekih zaista jako loših postupaka vaše voljene osobe.

Nastavak na sledećoj stranici…

 

VAGA

Drage vage, vi ćete tokom bliske budućnosti dočekati nešto nestvarno i prelepo. Vi ćete dočekati nešto što će vas oduševiti. Naime, jedan od vaših najvećih snova će konačno postati prelepa stvarnost. Velika sreća vam stiže.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, retke su stvari koje vas mogu iznenaditi, ali će vas nešto potpuno iznenaditi tokom bliske budućnosti. Ono što će vas iznenaditi biće prilika da promenite kako zaposlenje, tako i okruženje. Dolazi vam poslovna prilika koja će biti vezana za inostranstvo.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

STRELAC

Dragi strelci, bliska budućnost vam neće doneti ono čemu se nadate. Ona će vam zapravo doneti izdaju mnogih vaših dragih osoba. Nažalost, mnoge osobe do kojih vam je stalo će pokazati svoje pravo lice i vama će biti veoma teško.

JARAC

Dragi jarčevi, sudbina vam sprema neka neverovatna dešavanja tokom bliske budućnosti. Sudbina vam sprema dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Upravo će vas sudbina ponovo spojiti sa tom osobom i vi ćete imati priliku za novi ljubavni početak.

VODOLIJA

Drage vodolije, tokom bliske budućnosti ćete imati razloga kako za sreću, tako i za tugu. Vi ćete razloga za tugu imati zbog toga što ćete morati da odete od nekih osoba do kojih vam je stalo, dok ćete razloga za sreću imati zbog brojnih uspeha.

RIBE

Drage ribe, vama će bliska budućnost doneti dešavanja koja će vas prosto oduševiti. Tokom bliske budućnosti će situacija na mnogim planovima vašeg života postati kako mnogo drugačija, tako i mnogo bolja. Brojni divni dani vam stižu.

Die mobile Version verlassen