Sudbina ovim znacima sprema nešto bitno, dok Raka čekaju odluke!

Sudbina ovim znacima sprema nešto bitno, dok Raka čekaju odluke!

19. Juli 2022 Aus Von Luca

 

VAGA

Drage vage, vi ćete tokom bliske budućnosti dočekati nešto nestvarno i prelepo. Vi ćete dočekati nešto što će vas oduševiti. Naime, jedan od vaših najvećih snova će konačno postati prelepa stvarnost. Velika sreća vam stiže.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, retke su stvari koje vas mogu iznenaditi, ali će vas nešto potpuno iznenaditi tokom bliske budućnosti. Ono što će vas iznenaditi biće prilika da promenite kako zaposlenje, tako i okruženje. Dolazi vam poslovna prilika koja će biti vezana za inostranstvo.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

STRELAC

Dragi strelci, bliska budućnost vam neće doneti ono čemu se nadate. Ona će vam zapravo doneti izdaju mnogih vaših dragih osoba. Nažalost, mnoge osobe do kojih vam je stalo će pokazati svoje pravo lice i vama će biti veoma teško.

JARAC

Dragi jarčevi, sudbina vam sprema neka neverovatna dešavanja tokom bliske budućnosti. Sudbina vam sprema dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Upravo će vas sudbina ponovo spojiti sa tom osobom i vi ćete imati priliku za novi ljubavni početak.

VODOLIJA

Drage vodolije, tokom bliske budućnosti ćete imati razloga kako za sreću, tako i za tugu. Vi ćete razloga za tugu imati zbog toga što ćete morati da odete od nekih osoba do kojih vam je stalo, dok ćete razloga za sreću imati zbog brojnih uspeha.

RIBE

Drage ribe, vama će bliska budućnost doneti dešavanja koja će vas prosto oduševiti. Tokom bliske budućnosti će situacija na mnogim planovima vašeg života postati kako mnogo drugačija, tako i mnogo bolja. Brojni divni dani vam stižu.

Seiten: 1 2