Sudbina ovim znacima sprema nešto bitno, dok Raka čekaju odluke!

Sudbina ovim znacima sprema nešto bitno, dok Raka čekaju odluke!

19. Juli 2022 Aus Von Luca

Pripadnici znaka Raka će bitne odluke morati da donesu tokom bliske budućnosti, dok je sudbina nešto značajno namenila Jarčevima…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će bliska budućnost pre svega doneti bitna dešavanja na planu ljubavi vašeg života, a ta dešavanja će biti vezana za osobu koju ste nedavno upoznali. Veoma lako bi se moglo desiti da vi započnete ljubavnu priču.

BIK

Dragi bikovi, vama je sudbina namenila nešto na šta čekate dugo vremena. Naime, vi ćete tokom bliske budućnosti upoznati jednu neverovatnu osobu. U vaš život će ući osoba koju dugo vremena tražite i vas će jedan susret ostaviti bez teksta.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će bliska budućnost doneti jako mnogo toga značajnog. A ona će vam pre svega doneti priliku za promenu zaposlenja. Vama će se na poslu ukazati prilika koju ćete vi veoma teško moći da propustite.

RAK

Dragi rakovi, veoma teške odluke su pred vama. Vi ćete tokom bliske budućnosti prvo morati da odlučite da li ćete otići od nekih osoba koje će vas razočarati, pa ćete posle toga morati da odlučite da li ćete vašem partneru ukazati još jednu priliku, jer će on učiniti nešto krajnje nepromišljeno.

LAV

Dragi lavovi, tokom bliske budućnosti vas pre svega očekuju uspesi. Sve će vama pogodovati i polaziti za rukom zahvaljujući položaju planeta koji će vam odgovarati. Bliska budućnost vam donosi jako mnogo toga dobrog.

DEVICA

Drage device, vama će bliska budućnost doneti kako tugu, tako i probleme. Vi ćete problema imati jako mnogo i to pre svega na poslu, dok vas razlozi za tugu očekuju zbog nekih zaista jako loših postupaka vaše voljene osobe.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2