Sudbina mi je bila da te sretnem i da KASNO shvatim da KUKAVICA damu ne zasluzuje!

Sudbina mi je bila da te sretnem i da KASNO shvatim da KUKAVICA damu ne zasluzuje!

11. Aprila 2018 Off By Luca

Nisam znala ko si zapravo.Nisam imala tu srecu da te upoznam dobro pre nego sto sam te zavolela.Nisam imala tu srecu da shvatim kakav si zaista pre nego sto sam ti poklonila ovo ludo srce koje si uzeo i slomio i poigrao se sa njim kao da je   igracka.

Mrzim sebe jer ti nisi nista kriv,mrzim sebe sto sam ti dala sve ono to sam ikad imala a onda sam kasno shvatila da ne zasluzujes ni da te vidim,kamoli da ti dam svoje srce i sve ono sto sam  imala JER ja sam ti dala sve a od tebe sam dobila jedno veliko nista i ne znas kako to boli   i kako ti kida i lomi dusu.

Mrzim sebe sto na vreme nisam shvatila kakav si zapravo jer da jesam nista se od ovog ne bi deislo i ja  sada ne bih imala srce koje je puklo na sto delova vec  bih bila srecna i voljena zena.

Da samo nisam shvatila  da si kukavica i da  nisam imala  tu nesrecu da kukavicu zavolim.Ja sam zapravo  tu najvise pogresila.STO sam se borila za nekog ko se nikad nije  i nikad nece boriti za mene.I ko mi nikad nece dati svoje srce a moje ja ne samo da sam mu dala vec je on iskoristio priliku i da mi ga slomi…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2