Sudbina je zelela da se sretnemo i ZAVOLIMO,ali je ona protiv toga da ZAJEDNO OSTARIMO…

Sudbina je zelela da se sretnemo i ZAVOLIMO,ali je ona protiv toga da ZAJEDNO OSTARIMO…

30. Marta 2018 Off By Luca

Najtuznije su one ljubavi kada i ona i on vole ali je sve protiv njih.Kada se dvoje pravih sretnu u pogresno vreme tada sve postane pogresno.

Ne znas koliko me boli sama cinjenica da smo ti i ja pogresni.

Da je  pogresno ovo sto osecam u grudima i ova teska i ocajnicka zelja da te imam.Da je pogresno sto te nocima sanjam i prizeljkujem da si mi tu,a nisi.

Da je pogresna moja potreba za tobom i sve ono sto smo imali.

Da se bar nikad nismo sreli i da se bar nikad nismo zavoleli…Sada ne bih bila ovako sama i usamljena,ovako ocajnicki patila i zalila za svim i svacim.Da se bar nikad nismo sreli, lakse bih ja sve podnela,i ne bi me ovako bolelo.Od svih na svetu morala sam da izaberem bas tebe koji nikad neces biti moj.

Koji neces kraj mene stariti.I osudjena sam upravo ove sekunde da sasvim slucajno cujem pesmu koja me seca na tebe pa  mi vec suze kvase lice dok pisem ove redove.

Prokleto boli sto te volim…Prokleto boli sto sam te ikada volela i sto si ikada bio deo moga zivota jer bi sve lakse bilo da nisi.Prokleto boli sto smo ti i ja sada samo proslost i nista vise,a ja sam sanjala da budemo skupa zauvek,da starimo zajedno,da imamo jedno drugo.

Sudbina je htela da me dovede na put tvoga zivota i to joj je najveca greska ikada i mrzim je.Cujes li,sudbino,MRZIM TE STO SI MI NJEGA IKAD POSLALA… Mrzim te,jer mi je on stvorio rez na srcu koji nikad nece zarasti…

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2