SUDBINA ih muci od rodjenja: Ovi znakovi UVEK imaju neki problem!

SUDBINA ih muci od rodjenja: Ovi znakovi UVEK imaju neki problem!

30. Aprila 2018 Off By Luca

 RIBA

Ovo je znak za koji bi se moglo reci da ima najmanje srece u zivotu.

Iako se u ovom znaku uglavnom radjaju dobri ljudi koji su pre svega iskreni i koji zapravo nikome ne mogu ni da pomisle zlo a kamoli da ga naprave oni iz nekog razloga najvise pate.

Retki su im trenuci srece a i kada dodje do toga to se  brzo zavrsi i ponovo nastaje tuga.Istini za volju oni jesu nezni pa im najmanji problem deluje strasno ali je istina da bas i nisu miljenici sudbine i retko im se kada desava da im sve u zivotu ide savrseno  i da nemaju problema ni u ljubavi ni na poslu.Takodje im se cesto desava da se razocaraju u ljude koje vole i to je zapravo razlog broj jedan zbg cega oni sebe cesto smatraju nesrecnima i tuznima.

Imaju tu srecu da imaju kraj sebe partnera koji ih iskreno voli i koji  bi cesto dao svoj zivot za njih ali i tu postoji problem jer  se nekad desi da se osoba rodjena u ovom znaku razocara u ljubav  i da onda svoje srce tek tako da osobi koja je voli ali koju RIBA nikada nece zavoleti.

 

 

 BLIZANAC

Nazalost i ovo je jedan od znakova kojima sudbina  bas i  nie naklonjena.Mnogi pripadnici ovog znaka od najranijeg detinjstva nose oziljke na svojoj dusi i zapravo im se cesto desi nesto zbog cega ce patiti sve dok postoje,  sto nikad nece moci da prebole.

Ponekad u detinjstvu ostaju uskraceni za roditeljsku ljubav  i nemaju detinjstvo kakvo zele i zato su ove osobe veoma dobre kao roditelji i zapravo mogu dati sve sto imaju samo da stvore dom o kojem toliko mnogo mastaju.

Blizanci su neko ko jednostavno zna da krije svoju tugu i retki su  trenuci ali i osobe kojima pripadnici ovog znaka zele da kazu kada im je tesko i to zato sto misle da ih niko ne bi razumeo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2