STVORENI su da VOLE ali da NE BUDU VOLJENI:Evo o kojim znacima je rec!

STVORENI su da VOLE ali da NE BUDU VOLJENI:Evo o kojim znacima je rec!

7. Aprila 2018 Off By Luca

SKORPIJA

 

Prvi znak koji voli najjace na svetu ali koji je retko kada najjace na svetu voljen.Jednostavno pripadnici ovih znakova znaju kako izgleda voleti svim srcem ali im se jednom ili nijednom desi da  oni budu voljeni na taj nacin.

Zapravo pripadnici ovog znaka imaju tu nesrecu da svoje srce uvek poklone pogresnim osobama i da ih ljubav skupo kosta.

Zato i nije neko cudo sto mnogo Skorpija sa vremena na vreme ima potrebu da pobegne od celog sveta i da jednom za sva  vremena digne ruke od ljubavi.Kako i ne bi kada ona najbolje zna kako je kada das svoje srce i svoju dusu nekome ko tebe nikad nece voleti i  nekome kome si ti totalno nevazan  i nebitan.

Upravo zato se ljudi rodjeni u znaku Skorpije ubrajaju u ovu grupu jer im se skoro nikada ne des da vole jednu osobu i da ona istovremeno voli  njih.Jednostavno na polju emocija nemaju puno srece i cesto  ih kroz zivot prate suze i ljubavni bol.

 

 

RIBA

Ovo je jedan od znakova u  horoskopu koji voli svim srcem.Riba kada se zaljubi ona prosto ne moze da sakrije svoje emocije a cak i kada moze ona to jednostavno ne  pokusava zato sto je jedna iskrena i verna osoba koja ne voli  da glumi i da laze,a sve i da ume ona to prosto ne zeli.

 

Desava se cesto da se Riba zaljubi u nekoga ko  nju nikada ne bi primetio i onda ona dugo pati a ako je rec o zeni u ovom znaku,ona ako i kada shati da joj nije sudjeno da bude sa muskarcem kojeg voli nije nikakvo cudo ako se odluci da bude sa nekim drugim, tek da pokusa zaboraviti prvu osobu

Ribe su u sustini veoma usamljene i tuzne i iako ne deluju tako zapravo samo oni znaju sta je ono sto se skriva u njihovoj dusi.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2