STRELAC: Sam vodi SVOJE BITKE! Čovek koji se uvek snađe!

STRELAC: Sam vodi SVOJE BITKE! Čovek koji se uvek snađe!

1. svibnja 2020 Off By Jovana

Osobe u ovom znaku zodijka su veliki borci i sagovornici pravde!

To su osobe koje pre svega postupaju onako kako im srce nalaže. Osobe su koje s euvek vode emocijma i srcem. Pa shodno tome jasno je da u životu forsiraju istinu. Veoma su striktni i jasni kada neko pokušava da laže. Kada neko po svaku cenu pokušava da ih obmane. U tom slučaju ovo su veoma jake i uporne osobe.

 

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Osobe koje će do samog kraja biti ono što jeste.

Osobe koje se u svakoj situaciji snađu i reaguju na pravi način. Jer pre svega uvek vode računa o svojoj reputaciji. I samim tim nikada ne dozvoljavaju da bilo ko utiče na njih. Pre svega nikada nisu te osobe koje će tražiti sažaljenje. Čak šta više to su osobe koje u problemima pokazuju svoju veličinu. To su oosbe koje na pravi način  znaju da odreaguju. I da postave ljude na svoje mesto. Kod njih nema odlaganja ili povlačenja reči. Uvek i u svakom momentu rećiće sve šta misle i šta osećaju.

Sam i isključivo sam vodi svoje bitke. U životu osoba je koja prolazi kroz brojne situacije. Situacije koje su mu svakako nekada nove. I u kojema je potrebno dodatno vreme i iskustvo. Pa samim tim čak ni tada neće tražiti pomoć od drugih. Jer će samostalno doći do zaključaka i rešenja. To je ono što njima diže samopouzdanje i daje elan za dalje. Kada vide svoju jačinu i svoju stabilnost. Jer su osobe koje u svakom smislu ističu svoju osnovnu karakteristiku. A to je karakteristika koja je zasnovana na upornosti i istrajnosti.

Takođe, osoba je koja se ne plaši problema i koja će se postaviti kao pravi borac. Nije osoba koja po svaku cenu želi da pobegne od problema. Jer pre svega nije osoba koja probleme stavlja pod tepeh. Kako bi živela u nekom idiličnom svetu. Svetu u kojem problemi i borbe ne postoje. Po tom pitanju su i više nego jasne i striktne. Pre svega po svakom segmentu znaju da postupe na pravi način. Način koji je pre svega realan i ispravan.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2