Strelac on je najhrabriji u zodijaku, ima petlju za sve.

Strelac on je najhrabriji u zodijaku, ima petlju za sve.

27. Aprila 2022 Off By Luca

STRELAC

Ovo je jedan od najhrabrijih znakova u celom zodijaku.  Prosto je jedini za kojeg ne postoji rec nemoguce jer je osoba koja ima petlju da se  bori za ono do cega mu je stalo.

Ono sto je najveca istina jeste da je strelac bice koje ce biti tu  za one do kojih mu je stalo u svako doba dana i noci.On je prijateljk kakav se samo moze pozeleti.

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jednostavno,kad voli onda voli do ludila i spreman je na sve kada mu je do necega stalo.

No, bas nikada nece pozeleti ono sto  je tudje i prosto se vodi time da mora da cuva ono sto je njegovo. Postuje tudje a svoje voli.

 

procitaj:

Strelac je rodjen da usreci ljude oko sebe , on je pozitivan i dobar.

On je emotivac ali dobro pazi kome poklanja svoje sce i kome daje svoje poverenje. Kad voli ucinice sve ali isto ce tako sve ocekivati zauzvrat. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce   biti spreman  za ljubav da ucini nemoguce ali ce isto to ocekivati od onih koje on voli.

Nikad mu nece pasti na pamet da  prevarii ali isto tako nikad nece ni pomisliti  na to  da prevaru oprosti.

Onaj ko  ga ima kraj sebe ce  biti srecan jer strelac  cini sve   za one koje voli ali     njegova se ljubav mora  zasluziti.

Jedan je  od  znakova koji se  nikad nece zaljubiti na prvi pogled. Cak se moze i reci da on  ne veruje da to postoji.

Njega  zanima necija dusa. Zanima ga neciji stav. Zanima ga da  ima neciju ljubav i da na nekog moze da se osloni. Onaj ko mu   srce da ce kraj njega biti srecan i u to nema nimalo sumnje. Ali,strelac istu tu srecu ocekuje zauzvrat. Da mu ta osoba bude spremna na sve i da cini sve da ga usreci. Ima za cilj ljubav u svom  zivotu. Da na nekog moze da racuna i da na nekog moze da se osloni.

Kada je rec o poslu strelac je veoma odgovoran i sposoban. On zeli da istraje i da  se bori za  ono do cega mu  je stalo a inace je  osoba koja  koja  hoce i zeli mnogo toga.

Nikad se nece zadovoljiti malim stvarima.  Nikad mu to nece pasti na pamet zato sto ide na sve ili nista.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2