STRELAC: NE DAJITE PRETERANO SEBE, NE TROŠITE SE NA SVE I SVAKOGA!!!

STRELAC: NE DAJITE PRETERANO SEBE, NE TROŠITE SE NA SVE I SVAKOGA!!!

17. Decembra 2018 Off By Mirela

Ovo je godina kada ćete zasigurno uspeti da stabilizujete i integrišete svoj život. Bićete okruženi ljudima koje volite i koji vas vole. Nova poznanstva izrašće u veoma odana i lojalna prijateljstva. Kao osoba koja se raduje istinski životu, učinićete da se i drugi vama dragi ljudi raduju zajedno sa vama. Prenesite im svoj optimizam i pozitivnu energiju. 

Da će te postići velike i priznate efekte i rezultate svedočiće upravo brojni sertifikati i diplome koje će vam biti uručene. Takođe ukazaće vam se i mogućnost za odlazak u inostranstvo na usavršavanje. Bukvalno bićete u manjku sa vremenom za sve ono što želite da ostvarite, započnete ili uradite tokom ove godine. Širenje aktivnosti za osobe u ovom horoskopskom znaku nije preporučljivo iz razloga što će uspeh biti veći ukoliko se koncentrišete u jednom smeru…

Zbog velikog truda, zalaganja i napora na poslovnom planu, zapostavili ste emocije. Nezavisnost od emotivnog statusa, težićete da poboljšate i ulepšate svoju svakodnevnicu. Slobodne osobe u ovom znaku biće izuzetno aktivne, a višak enetrgije utrošiće na sport. 

Stranice: 1 2