STRELAC: NE DAJITE PRETERANO SEBE, NE TROŠITE SE NA SVE I SVAKOGA!!!

STRELAC: NE DAJITE PRETERANO SEBE, NE TROŠITE SE NA SVE I SVAKOGA!!!

17. Decembra 2018 Off By Mirela

Osobe koje pripadaju ovom horoskopskom znaku su izuzetno pronicljive, zanimljive, radoznale i energične osobe. Strelac jeste sinonim za najveće svetske putnike među svim znakovima zodijaka. Veoma su optimistične i pozitivne osobe i u svakom traže isključivo i samo svetlu stranu. 

Ove ličnosti su veoma strastvene i emotivne u životu i dosta toga doživljavaju veoma lično. Ukoliko postave sebi jake i temeljne ciljeve u stanju su da “hodaju po trnju” samo da bi dostigli to što su zacrtali. Osnovna karakteristika svih vatrenih znakova jeste upravo razvoj stalne potrebe sa spoljašnjim svetom, pa tako i Strelac teži otvaranju i sticanju novih poznanstava i prijatelja. Nije mu u prirodi da sedi kod kuće i čeka na promene ili neke nove stvari. Ukoliko smatra da nešto treba da se desi on će to i potencirati, kako bi se što pre to i ostvarilo.

Sve mudre osobe u ovom horoskopskom znaku u predstojećoj godini potrudiće se da promene način života. Ovo će uraditi iz jednog razloga kako bi sačuvale sebi i zaštititile od navike da se troše zbog svega i svakoga.  Ono na šta uopšte ne treba da obraćate pažnju jeste na činjenicu šta vaše okruženje misli o vama, iz razloga što je jedino bitno kako se vi osećate u sopstvenoj koži i šta vi mislite o sebi. Ono što bi za vas bilo od velikog značaja jeste činjenica da u okruženju imate veoma mudru i pametnu osobu kojoj neprocenjivo verujete, jer će vam upravo njen savet biti neophodan u teškim situacijama…

2019. godina za osobe u znaku Strelca biće veoma solidna, iz razloga što su im zvezde naklonjene, pa mogu očekivati poslovne uspehe, proširenje porodice, rešenje oko nekretnina ili kupovinu nove. Očekuju vas veliki uspesi i priznanja od izuzetno moćnih i priznatih ljudi. U trećem mesecu prestojeće godine doživećete konačno svojih pet minuta! Ovo se naročito odnosi na one osobe koje se bave kreativnim poslom, umetnošću, modom, arhitekturom, dizajnom, pisanjem, muzikom, glumom.

Ukoliko želite da saznate još detalja vezanih za ovu temu, pročitajte nastvak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2