Strelac, Lav i Ovan – Oni se nece PROMENITI, uvek ce ostati HRABRI, OSECAJNI i PLEMENITI jer su oni stvarno SAVRSENI i promena im nije potrebna!

Strelac, Lav i Ovan – Oni se nece PROMENITI, uvek ce ostati HRABRI, OSECAJNI i PLEMENITI jer su oni stvarno SAVRSENI i promena im nije potrebna!

12. Aprila 2018 Off By Anđelko

Nekim znacima su zvezde poklonile mnogo velikih osobina i vrlina, neki znaci nikako ne trebaju da se menjaju, jer su skoro pa savrseni…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

STRELAC

 

Pripadnici znaka strelca su osobe kojima uopste nije potrebna promena, jer oni mnogo stvari cine na veoma jedinstven nacin, oni uspevaju u situacijama u kojima ni sami nisu mogli da ocekuju uspehe. Ali takvi su strelci zbog svojih sposobnosti su u stanju nekada cak  da ”iznenade sami sebe”.

Oni zapravo nekada ne shvataju koliko su ”veliki, koliko su mocni”, jer su osobe rodjene u znaku strelca skromne, jer one ne zele da hvale same sebe, nego zele da imaju postovanje i divljenje od drugih osoba, a strelcima sigurno to uspeva, posto postovanja uvek imaju.

Strelci nisu znak koji mnogo ”sanja”, oni uvek idu polako, lagano, oni napreduju i nekada nesvesno ostvaruju ciljeve do kojih im je stalo.

Veliko samopouzdanje, vera u sebe, ali isto tako i veliki optimizam je ono sto mnogo pozitivnog govori o strelcu, zbog tih osobina i vrlina strelci stalno napreduju, stalno uspevaju o onome do cega im je stalo, strelci su prosto pa divne osobe, a one to iznova dokazuju.

Strelac ne treba nikada da se promeni, jer onakav kakav je trenutno, je ”savrsen”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3