Stari grčki horoskop do kraja oktobra: Sudbina će iznenaditi Bikove!

Stari grčki horoskop do kraja oktobra: Sudbina će iznenaditi Bikove!

12. Oktobra 2021 Off By Anđelko

 

VAGA

Drage vage, vama sudbina sprema nešto neverovatno važno u periodu do kraja meseca. Vama sudbina sprema priliku za promenu okruženja. Naime, vama će se ukazati poslovna prilika koja će biti vezana za jedno jako udaljeno mesto.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, do kraja meseca oktobra vas očekuju dešavanja o kojima vi sada ne možete ni sanjati, a ta dešavanja će vas oduševiti. Vas do kraja meseca oktobra očekuje ostvarenje vaših želja, a zbog toga ćete biti i više nego srećni.

STRELAC

Dragi strelci, vama će period do kraja meseca doneti pre svega uspehe i to brojne. Sve će vam pogodovati i polaziti za rukom do kraja meseca i vi ćete doći do nekih neverovatnih stvari. Vama će period do kraja meseca ispuniti očekivanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama će se prošlost vratiti do kraja meseca. Vama će period do kraja meseca obeležiti postupci vašeg bivšeg partnera. Upravo će ta osoba na sve moguće načine pokušavati da vas ubedi da je se promenila.

VODOLIJA

Drage vodolije, vas do kraja meseca očekuju dešavanja koja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Sa dešavanjima na poslu nećete moći da budete zadovoljni, ali vas zato na planu ljubavi očekuje samo mnogo toga pozitivnog i lepog.

RIBE

Drage ribe, vi ćete dane do kraja meseca provesti u divnom raspoloženju. Vama će dani do kraja meseca doneti kako mnogo uspeha, tako i nešto čarobno. Naime, vama će se u periodu do kraja meseca na nestvaran način ostvariti jedan vaš ljubavni san.

Stranice: 1 2