Stari grčki horoskop do kraja oktobra: Sudbina će iznenaditi Bikove!

Stari grčki horoskop do kraja oktobra: Sudbina će iznenaditi Bikove!

12. Oktobra 2021 Off By Anđelko

Stari grčki horoskop otkriva svim znacima šta ih čeka do kraja oktobra. A sudbina je jednom znaku namenila nešto neverovatno. Sudbina je jednom znaku namenila susret sa srodnom dušom.

Bikove čeka nešto jako značajno.

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete u periodu do kraja meseca oktobra problema imati jako mnogo. Vama se neće dešavati previše lepe stvari, a ono što će vama najteže pasti biće dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi. Vas na planu ljubavi vašeg života čeka mnogo toga lošeg.

BIK

Dragi bikovi, vama je sudbina do kraja meseca namenila nešto neverovatno bitno. Vama je sudbina namenila da upoznate vašu srodnu dušu. U periodu do kraja meseca će prava osoba ući u vaš život i vi ćete konačno prestati da lutate.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će period do kraja meseca obeležiti nešto veoma značajno, a to su novčani dobici. Vi ćete do kraja meseca veoma lako dolaziti do novca i to na razne načine. Do kraja meseca vas očekuju dešavanja koja će vam mnogo značiti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vaša veza će biti u velikoj opasnosti u periodu do kraja meseca. Vaša veza će biti u opasnosti zbog postupaka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će do kraja meseca učiniti neke postupke sa kojima će vašu vezu dovesti pod znak pitanja.

LAV

Dragi lavovi, vama će period do kraja oktobra obeležiti prilika za promenu zaposlenja. Vama će se do kraja meseca ukazati prilika da počnete obavljati posao kakav vam i odgovara, a samo od vas će zavisiti da li će se to i desiti.

DEVICA

Drage device, do kraja meseca oktobra vas očekuje jako mnogo toga lošeg. Vama će se desiti brojne negativne stvari. Vi nećete moći da budete zadovoljne kako sa dešavanjima na poslu, tako ni sa dešavanjima na planu ljubavi vašeg života.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2