Šta vam zvezde spremaju PREDSTOJEĆE NEDELJE?!

Šta vam zvezde spremaju PREDSTOJEĆE NEDELJE?!

16. listopada 2020 Off By Jovana

VAGA

Vaga, nema potrebe da puno polemišete oko osećanja kada je voljena osoba u pitanju. Jer pre svega neke stvari su i više nego jasne i očigledne. I samim tim jasno je da zbog toga teba da se potrudite. I maksimalno pokažete svoje namere i svoja osećanja.

ŠKORPIJA

Polako na jedan veoma suptilan način uspevate na pozitivan način da delujete na voljenu osobu. Uspevate pre svega da ga podstaknete i motivišete. Što je svakako prava odlika lepih i iskrenih osećanja i emocija. Bez obzira na sve i na svakoga.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

STRELAC

Osobe u ovom znaku zodijaka morate da znate da postoji opcija da sačuvate odnos. Jasno je da odnos sa voljenom osobom ne ide u pravom smeru. I da je to nešto što vas opterećuje. Jedino rešenje je potpuno iskren i zdrav razgovor.

JARAC

Jarac, očekuje vas veliko iznenađenje. Voljena osoba iz prošlosti vraća se na velika vrata. I sada je na vama da odlučite šta želite da uradite. I šta je to što vas u suštini zadovoljava i ispunjava.

VODOLIJA

Pravo je vreme da maksimalno iskotrolišete svoje reakcije i svoje delovanje. Pravo je vreme da ne postupate ishitreno i nepromišljeno. Jer ćete zbog toga doći u veoma neprijatnu situaciju.

RIBE

Ribe, pravo je vreme da se opustite. Jer ćete istinski uživati u plodovima svog rada. Bićete osoba koja će na površinu izneti sav svoj potencijal. I sav svoj trud.

Stranice: 1 2