Šta vam zvezde spremaju DO KRAJA NEDELJE?! Jedan znak će imati VEOMA TURBULENTAN PERIOD!

Šta vam zvezde spremaju DO KRAJA NEDELJE?! Jedan znak će imati VEOMA TURBULENTAN PERIOD!

15. rujna 2021 Off By Jovana

VAGA

Jako je bitno da verujete u sebe i da znate koji su vaši kvaliteti. Jer pre svega sreća je na vašoj strani. Samo je bitno da na pravi inačin iskoristite sve mogućnosti. I da prosto nekada za neke stvari preuzmete insicijativu. Pokažete sigurnost i samouverenost.

ŠKORPIJA

Ukoliko istinski niste spremni i ukoliko nemate dovoljno sigurnosti pustite vreme da uradi svoje. I da pre svega neke stvari se poklope. Kako biste vi znali u kom smeru treba da idete. I kako biste bili istinski sigurni u svoje osluke i ciljeve.

STRELAC

Postoje velike verovatnoće da vam sledi veoma turbulentan i dinamičan period. Period u kojem će se mnoge stvari promeniti. I u kom ćete pre svega naučiti kako da se ponesete u određenim situacijama. Koje su i više nego ishitrene i neočekivane.

JARAC

Ukoliko su vaša osećanja, vaše namere sasvim iskrene budite otvoreni. Nema potrebe da se iz nekih nebitnih razloga distancirate. Ili da se zbog bilo čega ograničavate. Jer jedino je sipravno da slušate svoje srce i svoja osećanja u potpinosti.

VODOLIJA

Jasno je da u poslednje vreme na sve obraćate pažnju. Sasvim je jasno da ste u poslednje vreme veoma obazrivi. I da zbog prošlosti nikako ne možete da se opustite. Pa u svemu tome prvo treba određene stvari da rešite u svojoj glavi.

RIBE

Ribe, jako je bitno da na pravi način shvatite samu realnost. Jako je bitno da ne stavljate ružičaste naočare po svaku cenu. Jer ćete na kraju biti samo još više razočarani.

Stranice: 1 2