Šta vam zvezde poručuju U DRUGOJ POLOVINI JANUARA?!

Šta vam zvezde poručuju U DRUGOJ POLOVINI JANUARA?!

14. siječnja 2021 Off By Jovana

OVAN

Očekuje vas jedan i više nego lep i uzbudljiv period. Očekuju vas trenuci sa voljenom osobom o kojima ste oduvek maštali. I zbog kojih se prosto ne plašite da pokažete svoje emocije i svoja osećanja. Koja su i više nego čista i iskrena po svakom pitanju.

BIK

Imate potrebu da prosto u odnosu sa voljenom osobom osetite sigurnost i stabilnost. Imate potrebu da konačno pored sebe imate mirnu i stabilnu luku. Ali jedno je realnost, a drugo vaša potreba. Pa u tom smislu je svakako jako bitno da o svemu razgovarate sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Nema potrebe da sebe drastično menjate i samim tim ograničavate. Jer sigurno ljubav nije u tom smislu iskrena. Partner će vas prihvatiti baš takve kakvi i jeste. I biće spreman da vam se u potpunosti posveti. Zato nikako ne treba da tražite bilo kakva opravdanja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Jako puno razmišljate i samim tim maštate. Jako puno vodite računa o svim sitinicama i detaljima. Što u nekom smislu svakako nije ono što vam prija. Jer sebe dodatno opterećujete. Zato se opustite i dozvolite sebi da se sve dešava spontano.

LAV

Lav, sasvim je jasno da odnos sa voljenom osobom mora značajno da se unapredi. I da samim tim morate značajno da radite na sebi i na svojim potrebama. Ali isto tako je jako bitno da značajno radite na iskrenom i više nego lojalnom odnosu u ljubavi.

DEVICA

Nema potrebe da sve komentare doživaljavate jako lično. Nema potrebe da se zbog bilo čega ograničavate. Jer je sasvim jasno da se sve može rešiti. I da vam sve na neki način daje osećaj stabilnosti. Tako da je sve do vas i vaše glave.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2