Šta vam zvezde poručuju OVE NEDELJE?!

Šta vam zvezde poručuju OVE NEDELJE?!

3. svibnja 2021 Off By Jovana

OVAN

Sasvim je jasno da ste pre svega veoma bliski sa emotivnim partnerom. I da je to svakako sada nešto što vam daje potpunu sigurnost i stabilnost u odnosu. Ali isto tako je jako bitno da se u tom smislu ne opuštate. Jer neprekidno morate da budete svesni da u odnos morate da ulažete i da se trudite.

BIK

Ukoliko želite da promenite neke navike u svom odnosu. Ukoliko pre svega smatrate da sam odnos ne ide pravim putem. I da je svakako došlo vreme da o nekim sitnicama otvoreno diskutujete. Budite i više nego sigurni i direktni. Pokušajte u potpunosti da partneru objasnite kako stvari u principu i stoje.

BLIZANCI

Nikako ne želite sebi da priznate da polako postajete slabi na prisustvo određene osobe. I da vam je pre svega jako lepo i prijatno. Ali ste ubeđeni ili sebe zavaravate u neke druge stvari. A to je da trenutno niste spremni za novi odnos. I da po svaku cenu želite da zadržite svoju slobodu.

RAK

Dajte sebi malo više oduška. Pustite da vam se neke stvari dešavaju u potpunosti spontano. Ne dozvolite da zbog bilo koga budete napeti. Jer je sasvim jasno da ste osoba koja sve svoje poslovne obaveze izvršava na vreme. Da ste pre svega osoba koja jako dobro zna šta radi.

LAV

Lav, pred vama je definitivno period pun izazova i promena. Pred vama je definitivno period u kojem ćete upoznati neku novu dimenziju sebe. Period u kojem ćete u potpunosti realno sagledati sve ono što se dešava oko vas. I zbog čega vi često na neki svojstven način imate probleme.

DEVICA

Nema potrebe da i dalje budete veoma surovi i okrutni prema sebi. Nema potrebe da se zbog bilo čega ponašate ishitreno i bahato. A pre svega da se ponašate nepromišljeno. Jer ćete samo dodatno raditi na štetu sebe i onog što istinski osećate u sebi.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2