Sta je za tebe ”NAJVREDNIJE i NAJVAZNIJE” nesto sto ti veliku srecu STVARA,nesto sto ti mnogo srece donosi?! Izaberi jednu sliku i saznaj!

Sta je za tebe ”NAJVREDNIJE i NAJVAZNIJE” nesto sto ti veliku srecu STVARA,nesto sto ti mnogo srece donosi?! Izaberi jednu sliku i saznaj!

22. Aprila 2018 Off By Anđelko

Postoje trenuci u kojima uzivamo, postoje stvari koje su nam najvaznije, nesto sto se ne moze kupiti, nesto sto nam neopisivu srecu stvara…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SLIKA 1.

 

Uvek ste pokazivali skromnost, uvek ste pokazivali da ste osoba koja moze da bude srecna iako nekih preteranih razloga za veliku srecu nema.

Osoba ste koja zna sebi da pronadje cak i one, nazigled beznacajne, razloge zbog kojih bi bila srecna.

Vi ste osoba koja je veoma plemenita, a vasa skromnost uvek dolazi do izrazaja.

Ono sto vama najvecu srecu stvara, su svakako trenuci provedeni u drustvu vasih prijatelja.

Vama je samo potrebno malo vremena da provedete u drustvu vasih prijatelja da bi bili presrecni, uvek sebi za prijatelje birate osobe koje su slicne vama, uvek za prijatelje birate samo one osobe koje su iskrene i dobre, pa u njihovom drustvu se uvek osecate srecno, uvek ste nasmejani.

Osoba ste koju mogu da odusevi obicni trenuci provedeni sa vasim prijateljima, mogu cak vasi prijatelji da vas usrece cak i ona kada ste tuzni.

Osoba ste kojoj prijatelji predstavljaju nesto ”najvrednije i najvaznije”, smatrate da bez prijatelja ne bi bilo nista isto.

Volite da ste okruzeni vasim prijateljma, volite jer vam to donosi veliku srecu, jednostavno uzivate u trenucima provednim sa njima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3