Sta druge osobe MISLE o tebi?! Sta druge osobe najvise POSTUJU kod tebe?! Izaberi jednu “SIJALICU“ i saznaj!

Sta druge osobe MISLE o tebi?! Sta druge osobe najvise POSTUJU kod tebe?! Izaberi jednu “SIJALICU“ i saznaj!

15. April 2018 Aus Von Anđelko

Postovanje drugih osoba se uvek mora zasluziti, a svi mi nekim nasim postupcima, nekim vrlinama to postovanje zasluzimo…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SIJALICA 1.

 

Osoba ste kojoj se mnogi dive zbog toga sto moze da zadrzi smirenost onda kada bi svi drugi bili veoma nervozni i ishitreno reagovali.

Osoba ste koja kod svakog problema moze da ostane potpuno smirena, koja kod svakog problema ili kod neke teske situacije moze da reaguje veoma mirno, moze da pronadje resenje za svaki problem.

Mnogo postuju kod vas upravo tu vasu smirenonost, postuju to sto pokazujete da ste osoba koja je “jaca od svakog problema“, to sto pokazujete da svaki problem mozete da resite na vrlo jednostavan a miran nacin.

Mnogi reaguju veoma ishitereno, a vama se to nikada ne desava, kao da ste veoma snazna osoba koju niti jedan problem ne moze da iznenadi.

Vasa smrenost, vasa stalozenost, vasa sposobnost da resite svaki problem, sve to je ono sto druge osobe postuju kod vas i zbog cega vas cene.

 

SIJALICA 2.

 

Ono sto druge osobe cene kod vas je svakako vas “uspeh“.

Za vas mnoge osobe smatraju da ste veoma uspesna osoba, koja svoje uspehe ostvaruje veoma lako, upravo se vasoj sposobnosti mnogi dive, i zbog vase sposnosti vas druge osobe veoma postuju.

Kada im je god potrebna pomoc, oni se vama obrate ,jer smatraju da cete im upravo vi najbolje pomoci, da cete im pomoci da ostvare ono sto zele.

Vasa neverovatna hrabrost je takodje ono sto mnogi postuju kod vas, jer upravo vas smatraju hrabrom i neustasivom osobom.

Osoba ste koja izaziva paznju gde god da se pojavi, jer upravo za vas smatraju da ste osoba koja je veoma uspesna, uspeh je nesto sto cene svi iskreni i dobri ljudi.

Dakle vas druge osobe postuju zbog vase sposobnosti i zbog vasih uspeha.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2