SRECNA PTICA IMA NESTO LEPO DA TI ”KAZE”! Izaberi jednu ”PTICICU” i saznaj kakve ona tebi divne vesti donosi!

SRECNA PTICA IMA NESTO LEPO DA TI ”KAZE”! Izaberi jednu ”PTICICU” i saznaj kakve ona tebi divne vesti donosi!

21. Aprila 2018 Off By Anđelko

Verovatno nikada niko od nas nece biti zadovoljan sa kolicinom srece u nasim zivotima,uvek cemo hteti jos srece, jer srece nikada nije dovoljno…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SRECNA PTICA 1.

 

U vasoj vezi kao i u svakoj drugoj postoji nekih problema, postoji nekih neslaganja, ali to je sastavni deo svake veze.

Ono sto je veoma vazno jeste da u vezi postoji ljubavi i razumevanja a u vasoj vezi toga ima, razumevanja i ljubavi uvek ima.

U poslednje vreme vi i vasa voljena osoba imate nekih nesuglasica,a vi smatrate da vam voljena osoba ne poklanja mnogo vremena.

A zapravo ne znate da je to tako posto vam volja osoba vec neko vreme prirprema odredjeno iznenadjenje, pa upravo iz tog razloga vam ne poklanja dovoljno vremena.

Ova ”srecna ptica” koju ste izabrali vam upravo otkriva to da vas uskoro ocekuje jedno lepo iznenadjenje koje ce  vam prirediti voljena osoba.

Upravo je vasa voljena osoba mnogo svog vremena iskoristila na to da  vam priredi to iznenadjenje a uskoro ce vam otkriti i vi cete imati prilike da vidite o kakvom se iznenadjenju zapravo radi.

”Srecna ptica” vam porucuje da cete uskoro uzivati u jednom prelepom iznenadjenju koje ce vas usreciti, upravo su to te divne vesti koje vam ”donosi” ova pticica.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3