SRCU SE NE MOZE NAREDITI koga ce VOLETI: Evo koga cekaju GORKE SUZE!

SRCU SE NE MOZE NAREDITI koga ce VOLETI: Evo koga cekaju GORKE SUZE!

26. rujna 2021 Off By Dejana

    LAV

Vi vec sada patite zbog ljubavi. Patite zato sto osoba koju volite  nije kraj vas ali moramo da kazemo da ste sami krivi za to. Jer, osoba koju volite i koja je imala emocije prema vama sada nije tu jer  niste umeli da je cuvate.  To je vasa greska. Mislili ste da ce ona da vam prasta. Mislili ste da ce ona da radi ko zna sta za vas samo zato sto joj je iskreno stalo. I to je vasa greska. Mislili ste da cete sa njom moci   kako  zelite i da ona nikada nece prestati da vam daje nove sanse. No,  pogresili ste. Ona je napokon shvatila koliko  vredi i odlucila je da svoju srecu nadje kraj  onih koji ce znati da je cene na pravi nacin.

Vi cete patiti i moze se reci da ce  vase kajanje da traje do kraja zivota. Jer, tu osobu nikad necete moci da zamenite sa nekom drugom. Ono sto ste imali sa njom  ce biti i ostati ono najlepse sto ste imali. I vasa najveca greska sto niste cuvali  osobu koja je kraj vas zelela da ostari.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Lavovi koji su sada u    vezi ce patiti zbog ljubavi       samo zato sto ce saznati da ih je voljena osoba slagala. Vi njoj to nikada ne bi ste uradili, a  posto ste inace surovo realni   i iskreni necete  znati kako da se ponasate. No, ono sto moramo da kazemo jeste da ne sudite odmah. Jer, istina, voljena osoba je neke stvari sakrila od vas.Istina je da vas je slagala i da postoji tajna  koju krije od vas. Ali, nemojte liti svoje suze unapred. Iza svega toga se  zapravo krije nesto vrlo lepo.

Voljena osoba vam sprema iznenadjenje koje nikada necete moci da zaboravite.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2