SRCE otkriva istinu : Ono koje izaberes  otkriva kakva si LJUBAVNICA!

SRCE otkriva istinu : Ono koje izaberes otkriva kakva si LJUBAVNICA!

19. April 2018 Aus Von Luca

SRCE A:

Ti si jedna veoma nezna dama,emotivna i krhka,a takva si kao ljubavnica.Dakle nije ti strast najpreca i retko ti se desava da ti ona udari  u glavu vec ti zelis da muskarca sa kojim si osvojis nekim drugim stvarima.Dakle svojom lepotom,ali i lepotom svoje duse,svojim stavom i karakterom.

Za tebe se moze reci da si jedna veoma privlacna zena ali da si i puna samopouzdanja te dovoljno pametna da shvatis da svaka zena na svetu ima neki adut da osvoji muskarca ali da ga samo prava zena moze zadrzati,voleti i razumeti te se ti trudis da  upravo  budes ovakva.

JAKO TI JE VAZNO da je tvoj partner nezan,obozavas duge poljupce,jake i cvrste zagrljaje a za tebe  je poljubac u strast tvoja najveca slabost  i nesto na sta ne mozes da odolis.

Svog muskarca zavodis laganom vecerom i muzikom,dugim razgovorima i setnjama i zapravo uvek nastojis da muskarca prvo dobro upoznas pre nego sto se sa njim upustis u romanticnu vezu a  tek onda u strast.

Svakako nisi jedna od lakih zena i zapravo ti je veoma tesko prici sto je muskarcima cesto veoma zanimljivo a kako da im  i ne bude kada znas kako da im osvojis srce i da ga pridobijes jer znas da je lako zavesti telo i pomutiti razum.Jedna si od onih zena koje  uvek izmedju romantike i strasti biraju cistu romantiku…

 

SRCE B:

Ovisno o muskarcu sa kojim si,ti mozes da  budes i nezna dama ali i strasna ljubavnica i divlja zena.Ti mozes sve sto pozelis jer se ubrajas u afa zene kojima retko koji muskarac moze da odoli.Zapravo je kod tebe veoma vazno to sto si sposobna da zavedes muskarca svojim telom i svojom lepotom ali sto imas i visok stepen inteligencije pa on sa tobom moze da prica o svemu.

Vrlo cesto ulazis u veze sa prijateljem i volis da znas sve o muskarcu pre nego mu se predas.

Umes da  budes divan prijatelj svom muskarcu kome on veoma veruje i sa kim moze o svemu da prica a istovremeno mozes da  budes i alfa zena koja ce  svojom strasti u njemu da probudi najjace emocije ikada.

Muskarca zavodis time sto mu prvo dokazes koliko si pametna a tek onda koliko si strastvena i to za njega  bude uvek iznenadjenje jer  dekolte, kratke haljine i slicne stvari nosis samo  u posebnim prilikama i samo za posebne osobe.Zavodis svojim mozgom

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2