SNAZAN, POUZDAN, SAMOUVEREN I STROG! TO JE MUSKARAC JARAC!

SNAZAN, POUZDAN, SAMOUVEREN I STROG! TO JE MUSKARAC JARAC!

3. veljače 2019 Off By Jovana

Muskarac Jarac je osoba sa savrsenom vizijom buducnosti. On je veoma snazani samouveren muskarac koji zna svoje ciljeve i pazljivo pravi izbore u zivotu da bi dosao do njih. On je pouzdan i dobar covek, ali takodje zna biti veoma strog i ponekada ostavljati utisak hladne osobe.

Mi cemo vam otkriti neke zanimljivosti koje treba da znate o muskarcu rodjenjom u znaku Jarca.

ZELITE VEZU SA MUSKARCEM JARCEM? MOZDA VAM OVO POMOGNE.

Uh, mozemo vam reci jednu veliku istinu, a to je da je muskarac Jarac veoma teska osoba. On je stog i zbog toga postavlja visoka ocekivanja od vas. On je takodje oprezan, njemu nisu dovoljne slatke reci, sms porukice, njemu treba dokaz vase ljubavi, nesto sto ce ga uveriti da su vasa osecanja iskrena i da ga zaista volite.

Iako izgleda kao osoba koja je nemoguca za vezu, ako uspete da osvojite njegovo srce bicete najsrecnija osoba na svetu. Licno ce se potruditi da svaki vas dan odise ljubavlju i srecom, a volece vas svim svojim snagama.

DA LI JE MUSKARAC JARAC OSOBA OD POVERENJA?

Ako ste pridoboli muskarca u znaku Jarca i ako je on tako odlucio, znajte da mozete maksimalno da verujete ovom coveku! On je osoba koja poznaje osecaj krivice i nikada nece namerno i svesno povrediti, slagati ili bilo sta nazao uraditi nekoj osobi. Ako ste mu bliska osoba vi odlicno znate da sem poverenja u ovom muskarcu imate oslonac i podrsku.

DA LI MOZETE RAZUMETI MUSKARCA JARCA?

Zaista je jako tesko razumeti muskarca Jarca i to samo retki uspeju. On previse ostavlja utisak hladnog, distanciranog muskarca koji je veliki kriticar. Bice vam nejasna i pomalo neprijatna ta njegova strana,ali sve dok ne shvatite da se muskarac Jarac zapravo na taj nacin brani od neuspeha, on je najstroziji sam prema sebi i uvek zeli sve da kontrolise.

Muskarac Jarac gradi cvrste zidove oko sebe kako bi ostao zasticen. On ne zeli da izaziva karmu niti da se igra sa sudbinom. Kada postize svoje ciljeve on ne gazi preko drugih niti cini nedela.

Iza svih ovih zidove i ispod maske strogog i hladnog muskarca nacicete neznu osobu punu razumevanja i ljubavi, samo sto do te osobe nije bas jednosavno stici.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2