SNAGA  NJIHOVOG UMA: Ova dva znaka vaze za NAJMUDRIJE LJUDE:

SNAGA NJIHOVOG UMA: Ova dva znaka vaze za NAJMUDRIJE LJUDE:

25. Aprila 2018 Off By Luca

LAV

Osobe rodjene u znaku Lava su veoma mudre i oni su toga svesni.Njima niko ne treba da kaze koliko su posebni jer su oni jedni od retkih znakova u zodijaku koji su u svakom trenutku svesni svoje vrednosti.

Lav je neko ko je hrabar i ko je u svakom  trenutku spreman na velike stvari,neko ko se usudi uvek da kaze ono sto misli i ko se ne nervira previse zbog tudjih reci i misljenja jer je jednostavno u stanju sve da podnese.

Osobe rodjene u ovom znaku prosto ne mozete da ne primetite jer su oni kao magnet,prosto privlace i nikada niko ne moze da  bude ravnodusan na njih.

Jednostavno,Lava ili volis ili ga mrzis, ali nikada ne mozes da ostanes imun  na njegovu pojavu.

Dobri su govornici bas zato sto vaze za veoma pametne ljude koji u svakom  trenutku znaju sta da kazu te nije nikakvo cudo sto su oni omiljeni u svakom drustvu

Prava je cast imati Lava za prijatelja, ali  za partnera ga je imati prosto predivno zato sto je on toliko pozitivno lud da prosto moze i ume da se snadje u svakoj situaciji, da pruzi nesebicnu podrsku i ljubav.

Lavovi su privlacni i cesto imaju tu priliku da ih  neko  privuce i da im se udvaraju ali kada se osoba rodjena u ovom znaku zaljubi onda nema nimalo sumnje u to  da ce Lav biti veran jer je za njega ljubav sinonim za vernost.

Ipak ako je slobodan ovaj znak nece odoleti flertu bas zato sto je veoma mudar i sto zna jednostavno da uziva u zivotu.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2