Slomis mi srce pa ocekujes da te volim…Izvini ali CIME?

Slomis mi srce pa ocekujes da te volim…Izvini ali CIME?

14. Marta 2018 Off By Luca

Ja sam tebi dala sve ono sto sam ikada imala i zelela sam da  budes srecan i da imas ljubav o kojoj svi drugi muskarci na svetum mogu samo da mastaju.Ja sam tebi dala ljubav a ti si resio da se igras sa mojim srcem i mojim osecanjima i bila ti je svaka moja suza smesna,svaka moja rec i svaka moja borba da od tebe napravim srecnog coveka.

Ja sam tebi dala sve ono sto sam ikada imala a ti si ipak resio da se igras sa mnom i da pogazis svaku mou emociju i svaki moj trud.

Na moje suze si reagovao osmehom,a  moj bol ti je bio nekako smesan i jadan,jer si mislio da ti nikada neces voleti i da ti nikada neces patiti ali zeznuo si se.Nema coveka koji bas nikada nije patio pa ce i tebe kad tad stici moja sudbina.

Na moje suze si se smejao i ti zbog mene nikada nisi plakao.

I sada ocekujes da te ponovo volim,sada ocekujes da ponovo budem srecna i da ti opet dam sansu iako znam da si prvu pogazio i da si sve sto se moglo unistiti unistio.

Nemam ti ja vise cim da volim,a sve i da imam necu i ne mogu,srce mi je umorno od borbe da  volim onog ko mene nikada nece voleti.A sve i da hocu,to srce je sada ranjeno i nema vise u  njemu ama bas nista lepo…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2