Slika koju izaberes otkriva KAKVA si OSOBA, otkriva nacin na koji razmisljas i na koji REAGUJES!

Slika koju izaberes otkriva KAKVA si OSOBA, otkriva nacin na koji razmisljas i na koji REAGUJES!

14. Aprila 2018 Off By Anđelko

Svako od nas je po necemu poseban, svako od nas zna da pokaze da je jedinstven, svako od nas ima brojne razlike u odnosu na ostale osobe…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SLIKA 1.

 

Posveceni ste miru, posveceni ste tome da se izborite da u vasem okruzenju bude sto manje desavanja, a da bude sto vise mira.

Jer je vaam mir potreban, jer najbolje funkcionisete u mirnom okruzenju, u mirnom okruzenju se najbolje osecate.

Osoba ste koja je veoma pozitivna, isti takav je i vas nacin razmisljanja, uvek razmisljate veoma pozitivno, i to se veoma retko menja kod vas.

Od svake situacije ocekujete najbolje i uvek smatrate da ce uvek ”pre ili kasnije” sve biti dobro.

Verujete da cete uspeti da resite svaki problem, kada je u pitanju vase reagovanje vi uvek reagujete veoma mirno i stalozeno, kod vaseg reagovanja se uvek moze primetiti da ste odgovorna osoba koja uvek zna kako treba da postupa i sta da ucini.

Osoba ste koja veoma pozitivno razmisljanja, koja je veoma odgovorna i osoba ste koja uvek veruje da ce imati mnogo srece oko sebe.

 

SLIKA 2.

 

Nikada ne cekate bilo sta da vam se ostvari nego se uvek trudite da pokusate ostvariti sebi ono do cega vam je stalo.

Veliku energiju imate i tu energiju uvek koristite na pravi nacin, upravo zbog vase energije i belezite velike uspehe, upravo zbog nje znate da budete zadovoljni ostvarenim ciljevima.

Kada je u pitanju vase reagovanje vi uvek reagujete veoma burno, vi ste strastvena osoba kojoj je stalo do svega ,osoba koja ima mnogo ambicija a to vase burno reagovanje je samo zbog toga sto uvek zelite da uspete.

Osoba ste koja nije skromna, nego ste veoma ambiciozni, posveceni ste uspesima, mnogo se trudite i verujete u svoje sposobnosti.

Osobe poput vas uvek imaju izuzetno velike sanse da uspeju u zivotu, osobe poput vas se uvek izbore za uspehe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3