Skorpija uvek posebna i nestvarna, ima veliku moc i veliki je borac u svemu.

Skorpija uvek posebna i nestvarna, ima veliku moc i veliki je borac u svemu.

23. siječnja 2022 Off By Luca

SKORPIJA

Nema nimalo sumnje da je ovo znak koji je poseban po svemu.     Znak koji nikada ne odustaje od onog sto zeli ali koji sve u zivotu dobija tako sto se bori. Ne sedi u jednom mestu i ne ceka da mu nesto padne sa neba ili da mu neko nesto pokloni. To ni u kom slucaju  jer su skorpije veliki borci.

Osoba rodjena u ovom znaku  vise od svega  zeli da je neko   voli, da   ima nekog na koga moze da se osloni, da ima nekog kome moze da veruje.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

I kada pronadje takvu osobu skorpija ce  zaista    biti spremna na sve kako bi je usrecila.

Mozemo slobodno da kazemo da je   ovo znak koji daje sve za ljubav. Znak koji voli do neba i do ludila i koji nikad i ni u kom slucaju nece odustati od onog sto zeli.

Jako je vazno da kazemo da je skorpija tipican primer nekog ko zivi  za  ljubav i da nije   nikada   istina da su skorpije  hladne i sebicne. Zapravo one samo  nekad deluju tako  zato sto ih je jednostavno  strah da bi neko mogao da  je neko povredi,  i da je na bilo  koji nacin iskoristi. Da se poigra sa  njenim iskrenim emocijama.

Jako je vazno da kazemo da je skorpija neko ko ce moci da vas voli iskreno ali da je cinjenica da  ljubav osobe rodjene u ovom  znaku nikad nije lako dobiti.

Ali,kad dodje do toga da zavoli,njena je ljubav toliko jaka da je to prosto za svaku pohvalu.

Ono sto takodje moramo da kazemo kada su skorpije u  pitanju jeste da one znaju da  prastaju ali isto tako i da vrate milo za drago.

Cinjenica je da je sa njima vrlo lako  ako ih  dobro  upoznate i ako ste prema njima iskreni i fer.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2