SKORPIJA:    Ustaje sa dna ako padne,  ocisti kolena i postaje KRALJICA PROMENA i POBEDA!

SKORPIJA: Ustaje sa dna ako padne, ocisti kolena i postaje KRALJICA PROMENA i POBEDA!

4. svibnja 2021 Off By luca

Ono sto je jasno kada pricamo o  skorpiji jeste da je ovo znak koji  ume da voli i da vam bude sve ono sto niko nikada nije bio.

Ljubav je ono sto ovom znaku daje  snagu i ona ne moze ni da  zamisli svoj  zivot bez nje.Ono sto moramo da kazemo jeste da je     skorpija znak koji ume da bude sve  ono sto niko drugi nije u stanju.

Dakle prijatelj je  za pozeleti ali je isto tako i osoba koja je savrsena kao partner.

Ume da vam bude se ono sto nije niko drugi i da  usreci  kao niko na ovom svetu. U to nema nimalo sumnje.  Inace ovo je znak koji je   jak sam po sebi i u stanju  je da bude pravi borac.

Da vas voli kao sto vas niko nikada nije voleo ali isto tako jako ume da mrzi.

 

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Sve zavisi od toga kako se ponasate  prema njoj je sve dok ste prema nmjoj fer ona ce biti  mnogo bolja. Znak je koji ne pocinje prvi nikada nijednu svadju ali kada je napadnu umece da vrati istom merom.

To je ono sto moramo da kazemo kada je ovaj znak u pitanju.

Voli kao nijedan.

Spreman je na sve zbog emocije ali nikada i ni u kom slucaju nece ni pomisliti da    uzme ono sto je tudje.   Jaka je i sposobna  za mnogo toga i ono sto je njeno cuva, a ono sto nije    nikad nece  pozeleti.  Tudje ne dira jer je   svesna da je zivot cudo i da onoliko koliko das toliko ces i dobiti.  Vrlo je vazno da kazemo da je ovo  neko ko ce  biti jak cak i onda kada je sve    otislo   do djavola.

Itekako ume da   pati ali kada joj pukne film samo ce jednostavno   krenuti dalje i niko je nece   ubediti u to da ponovo nekome da sansu.

To je vrlo vazno da  kazemo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2