Skorpija misterija ih okruzuje, ne voli prazne price za njih se broje dela.

Skorpija misterija ih okruzuje, ne voli prazne price za njih se broje dela.

7. Juna 2022 Off By Luca

Osobe rodjene u znaku Škorpije su one za koje mislite da su uvek misteriozni, rezervisan i ponekada možda i nedruželjubive. Medjutim, u jednom grešite.

Kada pomislite da Škorpija ne ume iskreno da voli ili da je na distanci sa svima grešite. Ovaj znak zodijaka zna itekako da voli. On kada zavoli to je snažno i iskreno. Škorpija nikada neće prodavati prazne priče ona ili voli svim srcem ili nikako.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Za drage ljude je tu u svakom momentu. Porodica, prijatelji i voljena osoba znaju koliko je ona posvećena osoba puna ljubavi.

Medjutim, postoji jedna stvar koju izričito treba da znate kada su Škorpije u pitanju. Znajte da Škorpije nikome ne daju da ih gaze. Ove osobe ni po koju cenu ne daju na sebe. One odlično znaju da vode računa o sebi i potpuno su samostalne osobe.

Škorpije su te koje ne dozvoljava ju da zavise ni od koga i ni u kom pogledu. Veoma su mudre i snalažljiv tako da u životu se savršeno snalaze same. Škorpije su sjajni prijatelji, ali veoma nezgodnu neprijatelji.

procitaj:

Zvezde nagradjuju, dolaze lepse promene u zivote nekih znakova.

Znajte da ova osoba neće žaliti nikoga ko pokuša da joj nanese bol. Ona će ići i glavom kroz zid ako treba ali će isterati pravdu. Istina je ono čime se jedna Škorpija vodi kroz život. Ona je svesna da je to najjače oružje. Kada je istina njen saveznik ne može joj niko ništa. Ona je ona osoba koju vidiš da uvek zna da se odbrani. Medjutim Škorpija odlično zna da stane u odbranu i najmiliji. Nikada ne bi dozvolila da joj neko dira ljude koje voli.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2