Skorpija, Lav i Ribe – Najvece njihove ”vrednosti” kao i razlozi zbog kojih ih je nekada tesko voleti!

Skorpija, Lav i Ribe – Najvece njihove ”vrednosti” kao i razlozi zbog kojih ih je nekada tesko voleti!

21. Februara 2018 Off By Anđelko

Skorpija, Lav i Ribe – tri znaka zaista puna kvaliteta, ali takodje imaju nesto zbog cega ih je tesko zavoleti…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

SKORPIJA

Osobe koje su rodjene u znaku skorpije imaju toliko toga dobrog sto se kod njih posebno primeti, ali takodje nesto sto se kod njih ne dopada mnogim ljudima.

Mnogim ljudima je tesko da ih zavolet zbog burnog temperamenta skorpija, odnosno toga da uvek osecaju da moraju odmah reagovati.

A ta njihova reagovanja su zaista nekada burna, ali ako iko zeli da bude sa skorpijom na to se mora navici zbog toga sto su skorpije ”prirodno takve”.

O vrednostima skorpija ima se toliko toga reci, pre svega o njihovim teznjama da postanu sto uspesnije.

Skorpije su stvarno sposobne, stvarno mogu mnogo vise nego sto se nekada ciniti, pa za njih tesko da postoje neki nemoguci ciljevi.

Uvek pune energije, uvek veoma snazno veruju u sebe u svoje kvalitete, nikada ne zele da nesto zavisi iskljucivo od ”srece” nego zele da se za sve svojim radom i trudom izbore. Ne zele apsolutno nista na poklon posto su naucile da se za sve moraju same izboriti.

Veoma odane u ljubavi, znak koji mozda najvise kvaliteta pokazuje upravo na ljubavnom planu, svakako je svako ko je u vezi sa skorpijom ”privilegovan” posto kraj sebe ima osoba kojoj je ”uspeh drugo ime”. Veoma anganzovane na svim poljima zivota, ali takodje i veoma uspesne.

Skorpije znak za cistu ”desetku”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3