SKORPIJA je EMOTIVNA DO BOLA i spremna na sve kada joj je STALO!

SKORPIJA je EMOTIVNA DO BOLA i spremna na sve kada joj je STALO!

12. Juna 2019 Off By Dejana

Skorpija. Emotivna do bola,spremna na sve kada joj je stalo.

TO je ukratko opis ovog  zodijaka    za  kojeg mnogi kazu da je prosto iskren i da voli do bola.

Moramo da naglasimo da za osobu rodjenu u ovom znaku vazi pravilo da prosto sa njom nikada ne znate na cemu ste. Ali, ona jednostavno zna sta zeli i prosto     ume da se snadje da to dobije.

Mnogi bi mogli da joj pozavide na toj snazi koju ima ali isto tako i na srcu jer ona nije sposobna da nekome ucini nesto lose.

Kada voli daje sve  od sebe.

Isto tako,kada se zaljubi umece da cuva  voljenu osobu. Da je drzi kao kap vode na dlanu i da joj prosto uvek bude na prvom mestu.    Skorpiju nikada necete osvojiti poklonima. Ona je jednostavno neko ko uvek pada samo na paznju.

Zeli da ima kraj sebe nekog ko ce joj uliti sigurnost i ko ce joj biti najveca podrska. Nekog ko ce umeti da je razume cak i onda kada samu sebe ne razume ali isto tako   ko je jak da  moze da je prati kroz  zivot.

Skorpija ima velike planove i nije jedna od onih osoba koje se zadovoljavaju sitnicama. Daju sve od sebe ali isto to ocekuju i nazad.

Kaze se da su osobe rodjene u ovom znaku najbolji ljubavnici. Da prosto imaju nacin i da znaju svakoga da zavedu i to je istina.

Ali,kada su u vezi sa jednom osobom,skorpije su   ka njoj potpuno okrenute i posvecene i osim nje ne postoji niko drugi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2