SKORPIJA i VODOLIJA – dva znaka koje mnoge osobe ne RAZUMEJU, ali ipak im se SVI DIVE,oni su znaci koji uvek imaju VELIKO POSTOVANJE!

SKORPIJA i VODOLIJA – dva znaka koje mnoge osobe ne RAZUMEJU, ali ipak im se SVI DIVE,oni su znaci koji uvek imaju VELIKO POSTOVANJE!

6. Aprila 2018 Off By Anđelko

Skorpija i Vodolija – dva znaka koja odusevljavaju, ali isto tako dva znaka koja izazivaju podeljena misljenja…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

SKORPIJA

 

Vec je mnogo puta receno koliko skorpije mogu da nas oduseve, koliko one mogu stvari da ucine koje stvarno izazivaju odusevljenje.

Nikome nije lako da nas uvek prijatno iznenadi, ali to nekako skorpijama uvek polazi za rukom, one uvek pronadju nacin.

Njima je veoma lako da pronadju nacin da nas iznende, jer je skorpija znak sa ”mnogo iznenadjenja”, skoro da ne postoji niti jedna osoba koja neku skorpiju poznaje u potpunosti, koja sve zna o skorpii, jer su skorpije znak koji uvek ima nesto posebno, nesto za sta druge osobe ne znaju.

Nekada nas oduseve svojim ponasanjem, a nekada nekim njenim potezima, njenim uspesima.

Takodje je skorpija znak koga mnogi ne razumeju, jer ne mogu da shvate skorpijina osecanja, njihovo burno reagovanje i slicno.

Skorpije zaista znaju nekada veoma snazno i sa mnogo emocija da reaguju, ali to skorpije sve i da hoce ne mogu promeniti, jer je to njihova ”priroda”.

Iako to mnogima smeta kod skorpija sto burno reaguju, ipak se to iznova dokazuje, da je upravo to ono sto  skorpijama donosi uspehe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3