SIMBOLI SRECNIH DESAVANJA! Izaberi jedan “simbol magije“ i saznaj sta ce se tebi uskoro “lepo i srecno“ dogoditi!

SIMBOLI SRECNIH DESAVANJA! Izaberi jedan “simbol magije“ i saznaj sta ce se tebi uskoro “lepo i srecno“ dogoditi!

18. April 2018 Aus Von Anđelko

Postoji mnogo simbola magije, a neki od njih uvek donose samo srecu, neki od njih nam uvek donose srecu, odnosno nam porucuju da ce nam se nesto lepo desiti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SIMBOL SRECNIH DESAVANJA A.

 

Iza vas je jedan veoma tezak vremenski period, vremenski period ispunjen brojnim problemima ali isto tako ispunjen brojnim nesuglasicama sa vasim dragim osobama. Vama je najteze bilo zbog toga sto neke vama drage osobe uopste nisu imale razumevanja za vas, kada su u pitanju neki vasi pokusaji da ostvarite nesto sto bi vas usrecilo, smatrate da vam uopste nisu vase drage osobe pruzile podrsku a nisu ni imale razumevanja za vas.

Ali vi ste uspeli u tome sto ste hteli, dokazali ste da ste u pravu, ali iako je to tako, vama te vase drage osobe nedostaju,one su vam vazne, a sigurno da i vi nedostajete tim osobama.

Ovaj simbol srecnih desavanja vam otkriva da ce sve biti kao nekada, da cete uspeti sve nesporazume sa tim dragim osobama resite, i da ce sve biti kao nekada pre. Vama to znaci mnogo, vama je do toga stalo, a upravo vas takvo “srecno desavanje“ ocekuje.

Ponovo cete moci da uzivate u trenucima srece sa vama dragim osobama i da zajedno uzivate,a to je za vas nesto “neprocenjivo“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3